Liseleje Badehotel

Liseleje Badehotel ligger lige midt i byen og blot 150 meter fra den dejlige strand. Vil du bo godt og med en snert af den stemning, der for 100 år siden tiltrak tusinder af københavnere, så er det lille hotel et rigtig godt valg.

Booking.com tilbyder Liseleje Badehotel, der generelt får supergode anmeldelser fra tidligere gæster. Hos Booking.com får du prisgaranti på alle hoteller i Nordsjælland. Du kan også se efter tilbud hos Risskov Bilferie, der ofte har attraktive pakker.

Liseleje Badehotel

I en fin hvid bygning med tilhørende anneks ligger Liseleje Badehotel centralt i den lille historiske badeby. Her finder du flere forskellige værelsestyper – f.eks. enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser, der kan ligge med morgen- eller aftensol og har privat eller fælles badeværelse.

På de lyst indrettede væreleerne finder du bl.a. køleskab, strandhåndklæder og te- og kaffefaciliteter. Alle har adgang til haven, hvor du finder gode solkroge og mulighed for at møde hotellets øvrige gæster.

Morgenmad er inkluderet i prisen. Den serveres som buffet og får stor ros fra tidligere gæster. Der dækkes også op til eftermiddagskaffe i caféen Kaffehuset, som også byder på bl.a. rosé, bobler og sandwich. Om aftenen serveres det badehotellet selv kalder husmandskost med brug af lokale og økologiske råvarer.

Se priser, ledige værelser og flere billeder af Liseleje Badehotel her.

Liseleje Badehotel – hvad kan du opleve

Det hyggelige badehotel ligger på én gang lige midt i byen og et stenkast fra den dejlige strand. Det er selvfølgelig sidstnævnte, der primært tiltrækker Liselejes besøgende, men der er ikke langt til andre gode oplevelser. Først og fremmest anbefaler jeg, at du læser min guide til Liseleje.

Oplevelser tæt på Liseleje

Liseleje Strand
Asserbo Strand
Hald, Nødebohuse og stranden ved Gråstenvej
Kikhavn – Halsnæs ældste fiskerleje
Tisvilde Hegn

Nærmeste spisesteder

Papillon – dansk – 50 meter
Haveje – burger/sandwich – 350 meter
Maku – steaks – 1 km
OM Café og Deli – salater, bowls, sandwich, vegetar – 1 km
H.C. Andersen Huset – dansk, nordisk, fransk – 1,3 km

Kort over Halsnæs

liseleje badehotel
Den hyggelige have ved Liselængen

1 tanke om “Liseleje Badehotel

  1. Frk. X Svar

    Hyggelig velkomst efter en god gåtur fra Hundested til Liseleje. Hotellet er virkelig opgraderet i forhold til gamle dage. Jeg husker vi sov i køjesenge engang. Et dejligt sted og godt arrangement, der gerne må gentages.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *