Sommerhus i Liseleje

Leder du efter det perfekte sommerhus i Liseleje til din ferie, så læs med her. Den populære badeby i Nordsjælland har tusindvis af dejlige sommerhuse, men du har endnu flere valgmuligheder, hvis du kan bo i f.eks. Melby og Asserbo eller ved Hald Strand.

Alle steder er der ikke langt til den dejlige strand, hvor der er masser af plads – også i sommermånederne. Jeg har valgt en stribe gode sommerhuse ud, men du kan selvfølgelig finde endnu flere hos Dancenter.

Find dit sommerhus i Liseleje her

Liseleje (Plads til 4 personer)

Klassisk sommerhus med møbleret terrasse. Huset har en dejlig have og ligger i et roligt område 650 meter fra stranden og 1,3 km til indkøb. Der er plads til fire personer fordelt på to soverum. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Hald Strand (Plads til 5 personer)

Lækkert moderne sommerhus 100 meter fra stranden. Her er plads til fem personer fordelt på tre soverum. Der er to badeværelser og en dejlig terrasse med havegrill. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Liseleje (Plads til 4 personer)

Charmerende klassisk sommerhus med plads til fire personer fordelt på to soverum. Huset har også brændeovn, vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er 900 meter til indkøb og 1 km til den dejlige strand i Liseleje. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Liseleje (Plads til 18 personer)

Stort moderne sommerhus med plads til 18 personer fordelt på syv soverum. Huset har en lang række faciliteter som f.eks. spa, sauna og swimmingpool. Der er ca. 500 meter til Liseleje og ca. 700 meter til stranden. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 6 personer)

I den hyggelige granplantage finder du det rummelige sommerhus med plads til seks personer fordelt på tre soverum. Huset har bl.a. en kæmpe terrasse og der er en grill til fri afbenyttelse. Der er ca. fire km til Liseleje og blot 1 km til stranden ved Stængehus. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 8 personer)

Charmerende sommerhus med plads til otte personer fordelt på tre soverum. Huset ligger omgivet af høje træer ca. 1,5 km fra stranden ved Stængehus. Der er få minutters gang til supermarked og Liseleje ligger fem km væk. Huset har desuden to badeværelser og en stor terrasse med terrassevarmer. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Hald Strand (Plads til 6 personer)

Med forrygende udsigt over Kattegat ligger det hyggelige sommerhus med plads til seks personer. Huset er godt indrettet og har tre soverum og to badeværelser. I har privat trappe ned til stranden, og fra den flotte naturgrund kan I nyde de smukkeste solnedgange. Der er ca. tre km til Liseleje. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Melby (Plads til 8 personer)

Prisbilligt sommerhus i Melby tæt på Liseleje med plads til otte personer. Her er fire soverum og to badeværelser – af faciliteter finder I bl.a. sauna og spabad. Der er ca. 500 meter til indkøb og 1,5 km til stranden. Kan I ikke få et sommerhus i Liseleje, så er dette et rigtig godt alternativ. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 20 personer)

Til den store familie eller en ferie med vennerne, kan dette sommerhus med plads til 20 personer være løsningen. Her får I faciliteter som f.eks. spa, sauna og swimmingpool. Huset har otte soverum og tre badeværelser. Der er få hundrede meter til indkøb og ca. 1,5 km til stranden ved Melby og Liseleje. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 4 personer)

Tæt på Arresø og ca. 2,5 km fra stranden ligger det lille klassiske sommerhus med plads til fire personer fordelt på to soverum. Huset ligger på en fin naturgrund, hvor I bl.a. finder grill og liggestole. Det er et rigtig godt hus til f.eks. parferien eller den lille familie. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *