Lej sommerhus i Liseleje – de bedste steder

Leder du efter det perfekte udlejningshus i Liseleje til ferien, så læs med her. Den populære badeby i Nordsjælland har tusindvis af dejlige sommerhuse, men du har endnu flere valgmuligheder, hvis du kan bo i f.eks. Melby og Asserbo eller ved Hald Strand.

Alle steder er der ikke langt til den dejlige strand, hvor der er masser af plads – også i sommermånederne. Jeg har valgt en stribe gode sommerhuse ud, men du kan selvfølgelig finde endnu flere hos Dancenter.

 

Lej sommerhus i Liseleje her

 

Liseleje

Plads til 4 personer
Charmerende klassisk sommerhus med plads til fire personer fordelt på to soverum – et i huset og et i annekset. Indenfor i huset er der bl.a. brændeovn, vaskemaskine og opvaskemaskine. Det naturlige samlingspunkt er den hyggelige terrasse, hvor du har mulighed for at tænde op i grillen.

Der er 900 meter til indkøb og 1 km til den dejlige strand i Liseleje. Den skønne badeby er populært om sommeren, hvor lokale foreninger arrangerer en lang række aktiviteter.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Hald Strand

Plads til 6 personer
Lyst og moderne sommerhus, der ligger blot 30 meter fra den skønne Hald Strand. Her er plads til seks personer fordelt på to soverum. Huset har bl.a. opvaskemaskine, varmepumpe og to badeværelser. Det er et rigtig godt valg til dig, der vægter natur og strand højere end nærhed til shopping og spisesteder.

“Design, indretning, beliggenhed, baghaven med køer, fugleliv og skøn natur samt forhaven med badestranden som man næsten har for sig selv”, er nogle af de rosende ord en tidligere gæst skriver om huset. Fra Hald Strand er der ca. 4 km til Hundested og 7 km til Liseleje.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Liseleje

Plads til 4 personer
Skal ferien holdes i et herligt mormorsommerhus, så kan du roligt læse videre. Huset har en dejlig have og ligger i et roligt område tæt på Hyllingebjerg og stranden med 1,5 km til Liseleje.

Der er plads til fire personer fordelt på hems og soverum. Huset indeholder desuden vaskemaskine, brændeovn og varmepumpe. Du finder også en stor terrasse, der indbyder til grill og hygge. Et rigtig skønt udlejningshus i Liseleje.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Liseleje

Plads til 18 personer
Stort moderne sommerhus i Liseleje med plads til 18 personer fordelt på syv soverum. Huset har tre badeværelser og en lang række faciliteter som f.eks. spa, sauna, swimmingpool og flere indendørsaktiviteter.

Her bor du på en 1600 m² stor naturgrund med trampolin, fodboldmål og legeredskaber. Det store hus har desuden en møbleret terrasse, som er delvist overdækket. Der er ca. 500 meter til Liseleje og ca. 700 meter til stranden. Et perfekt lejehus i Liseleje til den store familie eller vennegruppe.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Asserbo

Plads til 8 personer
Charmerende sommerhus med plads til otte personer fordelt på tre soverum. Huset ligger omgivet af høje træer ca. 1,5 km fra stranden ved Stængehus. Der er få minutters gang til supermarked og Liseleje ligger fem km væk.

Huset har desuden to badeværelser og en stor terrasse med terrassevarmer. Andre faciliteter tæller bl.a. tv, brændeovn, vaskemaskine og tørretumbler. Et rigtig dejligt sommerhus i Asserbo med frilagte bjælker og græs på taget.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Hald Strand

Plads til 6 personer
Med forrygende udsigt over Kattegat ligger det hyggelige sommerhus med plads til seks personer. Huset er godt indrettet og har tre soverum og to badeværelser. Du har privat trappe ned til stranden, og fra den flotte naturgrund er der mulighed for at nyde de smukkeste solnedgange.

“Udsigten ud over Kattegat fra den store naturgrund og fra huset er fænomenal. Lyden af havets brusen og fuglenes sang er en lise for sjælen”, skriver en tidligere gæst. Der er ca. tre km til Liseleje, hvor du finder restauranter og indkøbsmuligheder.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Melby

Plads til 8 personer
Prisbilligt sommerhus i Melby tæt på Liseleje med plads til otte personer. Her er fire soverum og to badeværelser. Af faciliteter finder du bl.a. sauna, spabad, opvaskemaskine, varmepumpe og møbleret terrasse.

Huset ligger på en stor naturgrund med rigtig god plads. Der er ca. 500 meter til indkøb og 1,5 km til stranden. Kan du ikke få et sommerhus i Liseleje, så er dette moderne hus i Melby et rigtig godt alternativ.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Asserbo

Plads til 20 personer
Til den store familie eller en ferie med vennerne, kan dette sommerhus med plads til 20 personer være løsningen. Her får du faciliteter som f.eks. spa, sauna og swimmingpool. I aktivitetsrummet er der dart, billard, bordtennis og Playstation.

Huset har otte soverum og tre badeværelser. Der er desuden møbleret terrasse med havegrill og en have med bl.a. gynge og trampolin. Der er få hundrede meter til indkøb og ca. 1,5 km til stranden ved Melby og Liseleje. Alt i alt et perfekt valg, hvis du søger et stort sommerhus i Liseleje.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Asserbo

Plads til 4 personer
Tæt på Arresø og ca. 3 km fra stranden ligger det lille klassiske sommerhus med plads til fire personer fordelt på to soverum. Huset ligger på en fin og stor naturgrund, hvor du bl.a. finder grill og liggestole.

Det er et rigtig godt valg til f.eks. parferien eller den lille familie, der ønsker et billigt udlejningshus i Liseleje eller Asserbo. Der er kun 450 meter til indkøb og spisesteder fra huset, der ligger i et populært sommerhusområde.

Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset >

 

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *