Sommerhus i Tisvildeleje

Er der udsolgt eller kan du ikke finde det rigtige sommerhus til ferien i Halsnæs, så vend blikket mod Tisvildeleje. Den populære badeby er nabo til Halsnæs og har et noget større udvalg af overnatningssteder. Klik ind hos Dancenter eller se nedenstående forslag for at finde det helt perfekte sommerhus i Tisvildeleje.

Find dit sommerhus i Tisvildeleje her

Tisvilde (Plads til 10 personer)

I det 189 m² store sommerhus er der plads til 10 personer fordelt på fire soverum. I finder faciliteter som bl.a. sauna, spabad og swimmingpool. Der er få minutters gang til byen og ca. 800 meter til stranden. Sommerhuset har desuden en dejlig have og en store terrasse. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Tibirke/Tisvildeleje (Plads til 6 personer)

Mellem Tibirke og Tisvildeleje ligger dette moderne sommerhus med plads til seks personer. Huset er lyst og lækkert indrettet og har bl.a. en skøn terrasse, der er perfekt til de lune sommeraftener. Der er ca. 1 km til byen og 1,7 km til den dejlige sandstrand. Se billeder og aktuelle priser på huset her.

Vejby (Plads til 7 personer)

Tidligere gæster elsker det moderne sommerhus, der ligger i Vejby 500 meter fra stranden og 1,5 km fra Tisvildeleje. Der er plads til syv personer fordelt på tre soverum. Huset, der ligger på en dejlig naturgrund, har spa, sauna og to badeværelser. Se billeder og aktuelle priser på huset her.

Tisvildeleje (Plads til 14 personer)

Stort lækkert sommerhus fra 2015, der bl.a. indeholder sauna, spabad og swimmingpool. Huset har plads til 14 personer fordelt på fem soverum. Der er ca. 1,5 km til byen og 650 meter til stranden. Sommerhuset ligger på en ugenert grund i et af Nordsjællands mest attraktive områder. Se billeder og aktuelle priser på huset her.

Tisvildeleje (Plads til 6 personer)

Charmerende klassisk sommerhus med plads til seks personer. Her bor I et stenkast fra byen, og der er 600 meter til Tisvildelejes skønne strand. Huset ligger på en stor grund på hele 1600 m² med mulighed for at finde sol og skygge efter behov. Se billeder og aktuelle priser på huset her.

Tisvildelund (Plads til 5 personer)

Hyggeligt sommerhus beliggende i det nyere område Tisvildelund, hvorfra der er 1,5 km til Tisvildeleje og 1 km til stranden. Huset har spa, sauna, to badeværelser og plads til fem personer fordelt på to soverum. Sommerhusets gæster har gratis adgang til legeplads og tennisbaner. Se billeder og aktuelle priser på huset her.

Vejby Strand (Plads til 5 personer)

Populært sommerhus med lys stue og en stor dejlig terrasse, der er det naturlige samlingspunkt. Huset har plads til fem personer og ligger kun 850 meter til stranden. Der er ca. 10 minutters gang til indkøbsmuligheder og ca. 4 km til Tisvildeleje. Se billeder og aktuelle priser på huset her.

Asserbo (Plads til 6 personer)

I den hyggelige granplantage finder du det rummelige sommerhus med plads til seks personer fordelt på tre soverum. Huset har bl.a. en kæmpe terrasse og der er en grill til fri afbenyttelse. Der er ca. fem kilometer til Tisvildeleje og blot 1 km til stranden ved Stængehus. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset her.

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *