Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel ligger smukt med udsigt over Kattegat fem minutters gang fra centrum af Tisvildeleje. Hotellet er på én gang klassisk og moderne. Grundlagt som sommerhus i 1896 og omdannet til badepensionat i 1904, har Helenekilde i høj grad været vidne til Tisvildelejes udvikling som badeby. I 2008 overtog Alexander Kølpin hotellet, hvor det gennemgik en større renovering.

Både hotels.com og booking.com tilbyder Helenekilde Badehotel, der generelt får gode anmeldelser fra tidligere gæster. Er du fleksibel mht. overnatning, så kan du også se efter gode pakketilbud hos f.eks. Risskov Bilferie.

Helenekilde Badehotel

I en flot klassisk bygning og tilhørende sidefløj ligger Helenekilde Badehotel smukt ved stranden med udsigt over Kattegat. Både fra terrassen, restauranten og det lille grønne område kaldet Haven er det nemt at forestille sig hvorfor det københavnske borgerskab i gamle dage valfartede til Tisvildeleje.

Hotellet har flere forskellige værelsestyper – fra standardværelse til suite. Alle har de gratis wifi, eget bad og toilet og enten altan, terrasse eller balkon. Der er selvfølgelig mulighed for at bo med smuk havudsigt.

Helenekilde Badehotel har både bar, iskiosk og restaurant. Sidstnævnte er delt op i restaurant Kilden og det lidt mere uformelle Haven, hvor du kan spise med fødderne i græsset. Morgenmad er inkluderet for overnattende gæster.

Stranden er selvfølgelig det store trækplaster for hotellets gæster, der også kan prøve yoga, sauna eller massage. Hotellet arrangerer flere andre aktiviteter som f.eks. vinsmagning og cocktailkursus.

Helenekilde Badehotel – hvad kan du opleve?

Det er selvfølgelig stranden og mulighed for afslapning i unikke omgivelser, der lokker gæsterne til hotellet. Der er dog glimrende udflugtsmuligheder tæt på – først og fremmest kan du læse mere i min guide til Frederiksværk, der er den mest spændende by i området.

Se også disse indlæg

Tisvilde Hegn – besøg en af Danmarks største skove
Asserbo Slotsruin – kloster, ladegård og kongens jagtområde
Byrundtur i Frederiksværk
Arresø – oplevelser ved Danmarks største sø

Nærmeste spisesteder

Cafe Maya – italiensk – 600 meter
Tisvilde Bistro – dansk/middelhavet – 800 meter
Tisvilde Kro – dansk/europæisk/fusion – 900 meter
Kongernes – dansk/nordisk – 1,1 km
Cocks & Cows – burger – 1,3 km

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *