Haveje – chillout, strandbar og burgerjoint

Med en kombination af chillout, strandbar og burgerjoint har Haveje gjort et eller andet rigtigt. I hvert fald ligger Haveje nu ved fire af Danmarks bedste strande: Marielyst, Liseleje, Gudmindrup og Vallensbæk.

Udgaven af Haveje i Liseleje ligger blot 100 meter fra stranden. Stedet er bygget interimistisk op med gamle paller, og her kan du spise og drikke med fødderne i sand. Helt perfekt.

Haveje er ikke et spisested i klassisk forstand. Du bestiller din mad i lugen, som du selv henter. Du skal med andre ord ikke forvente at blive serviceret på nogen måde, men til gengæld kan du slappe af og bare nyde din ferie i hyggelige og uformelle omgivelser.

Det kan kun anbefales – superhyggeligt og de bedste burgere. Anmeldelse på Facebook

Det er den klassiske burger, der er omdrejningspunktet på Haveje. Den fås som classic eller special og med vegetarbøf eller bøf af oksekød. Prisen er 85 kr., men du kan med fordel købe burger, fritter og drikkevarer samlet for 140 kr.

Du kan også få salater, lobster roll og croque monsieur – en slags udvidet udgave af det vi kender som toast. Børnene vil helt sikkert føle sig hjemme på Haveje. De kan vælge mellem børneburger og børnetoast, men der er også indrettet krea- og legehjørne til de mindste.

Af drikkevarer kan du vælge mellem forskellig hjemmelavet frugtsaft, men også øl og vin. Haveje er således ikke kun et godt sted at få en bid mad under strandturen, men også til en kølig forfriskning.

Besøg Haveje

Haveje ligger på adressen Lisehøjvej 10, 3360 Liseleje. Der er som udgangspunkt masser af parkeringspladser, men på varme sommerdage bliver de hurtigt fyldt op. Er du allerede på stranden, så er der som nævnt blot et stenkast til Haveje og de glimrende burgere. Se mere om åbningstider og menu på haveje.dk.

Har du lejet sommerhus i Liseleje eller den vestlige del af Asserbo ud mod stranden, så kan du sandsynligvis gå til Haveje.

Kort over Halsnæs

Billeder fra Haveje i Liseleje

Haveje i Liseleje ligger et stenkast fra stranden
Haveje
Lidt af Havejes menukort

1 tanke om “Haveje – chillout, strandbar og burgerjoint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *