Ølsted Kro & Hotel

Midt i byen og med kirken som nabo ligger Ølsted Kro & Hotel, der åbnede som gæstgiveri for mere end 100 år siden. Her kan du få klassisk kromad i den hyggelige restaurant, der har udsigt til en lille skulpturpark.

Kroens menukort kan f.eks. bestå af ribeye, unghane, svinenakke og wienerschnitzel, men også dagens fisk og en vegetarret. Køkkenet bruger lokale råvarer, der hvis muligt skal være økologiske. Der er mulighed for at sidde inde og ude.

Lørdag og søndag er der også åbent til frokost (bestil i forvejen), og så tilbyder man forskellige arrangementer som julefrokost, påskefrokost og mortensaften. Ølsted Kro har venligt personale og generelt får stedet gode anmeldelser af tidligere gæster.

Hold da op et ophold vi havde på Ølsted Kro. OK værelser, betjening i top. Maden vidunderlig, morgenmad i top. Så tak for en dejlig oplevelse. Anmeldelse på Google

Som navnet antyder, så er det også muligt at bo på Ølsted Kro & Hotel. Den hyggelige kro har tre værelsestyper: enkeltværelse, dobbeltværelse og juniorsuite. Alle har de eget bad samt tv og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig. Bl.a. booking.com tilbyder Ølsted Kro & Hotel, hvor du kan få en klassisk kroferie i rolige og uformelle omgivelser.

Tæt på kroen ligger bl.a. Ølsted Grusgrav, der ofte har arrangementer. Både her og i nærliggende Strø Bjerge er der mulighed for nogle flotte vandreture. Er du kunstinteresseret, skal du også besøge skulpturparken, der oprindelig er skabt af den lokale kunstner Misja K. Rasmussen, men som løbende har særudstillinger.

Besøg Ølsted Kro & Hotel

Ølsted Kro & Hotel ligger på adressen Hovedgaden 16, 3310 Ølsted. Har du booket sommerhus et sted i Halsnæs og kommer i bil, så er der gode parkeringsmuligheder ved kroen. Fra Ølsted Station er der ca. tre minutters gang til Ølsted Kro & Hotel. Du kan se det aktuelle menukort her.

Kort over Halsnæs

Wienerschnitzel med det hele på Ølsted Kro & Hotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *