Ishuse i Halsnæs

Store isvafler hører sommeren til. I Halsnæs ligger flere gode ishuse, hvor du kan få hjemmelavet is og nybagte vafler. Læs med her og lad tænderne løbe i vand.

Vaffelhjørnet – Hundested

Det berømte ishus i Hundested har eksisteret i mere end 35 år. Stedet er flere gange nomineret til Danmarks bedste ishus, hvor både vafler og is er hjemmelavet.

Vaffelhjørnet ligger i en fin gammel bygning fra 1864, der engang fungerede som politistation. Udover alle de klassiske isvarianter og gode vafler tilbyder vaffelhjørnet også bl.a. kaffe, pandekager og æbletærter. På Nørregade 2, 3390 Hundested.

Issalonen – Frederiksværk

Sidste nye skud på stammen, når det gælder is i Halsnæs er Issalonen i Frederiksværk. Med perfekt beliggenhed ud til kanalen centralt i byen tilbyder Issalonen lækker hjemmelavet is.

Du kan få de sædvanlige varianter, men her er man bestemt ikke bange for at eksperimentere. Hos Issalonen er alt hjemmelavet, og du kan også sætte tænderne i bl.a. islagkager og flødeboller. På Nørregade 1, 3300 Frederiksværk.

Det Gule Ishus – Liseleje

Det charmerende gule ishus i Liseleje tilbyder klassiske hjemmelavede isvafler fyldt med økologisk flødeis fra Hansen Is og et udvalg af toppings.

Du kan også få bl.a. milkshake, te fra A.C. Perch og diverse kaffe som cappuccino og americano. Bemærk de fine Bygninger, der er fra henholdsvis 1890 og 1936 og en stor del af Liselejes historie. På Lindebjergvej 109, 3360 Liseleje.

Molens Minigolf Café og Ishus – Hundested

Ishuset hos Molens Minigolf i Hundested tilbyder gammeldags isvafler med sorbet og flødeis fra Carte d’ Or. Du kan naturligvis få guf, softice og flødebolle på toppen.

Kaffe, kage og ispinde er også en del af sortimentet hos Fjordens Minigolf, der ligger med topbeliggenhed på havnen. På Havnegade 16, 3390 Hundested.

Lisestuens Isbar – Liseleje

Centralt i Liseleje på den lille vej til stranden ligger Lisestuens Isbar, hvor du kan vælge is fra Frisko eller Bornholms Ismejeri (økologisk).

Vaflerne er hjemmelavede og det samme er guf og pandekager. Lisestuens Isbar tilbyder bl.a. også slik, ispinde, kaffe, sodavand, slush ice og varm kakao. På Liselejevej 44, 3360 Liseleje.

 

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *