Lej sommerhus i Asserbo – gæsternes favoritter

Asserbo ligger fire kilometer nord for Frederiksværk og tæt på Liseleje. Selve byområdet i krydset ved Nyvej og Liselejevej er ganske lille, men turisterne kommer for den kilometerlange strand, der består af skønne klitter med masser af plads.

Netop de gode bademuligheder gør Asserbo til et populært ferieområde – her ligger sommerhusene primært i skov og plantage bag stranden. Det er et yderst børnevenligt miljø, men selvom du bor i rolige omgivelser, så er der ikke langt til bl.a. Liseleje og Frederiksværk.

Vil du leje sommerhus i Asserbo, så læs med her, hvor jeg har fundet ni dejlige huse til din ferie – du kan finde endnu flere hos Dancenter.

Lej sommerhus i Asserbo – find det perfekte hus her

Asserbo (Plads til 8 personer)

Charmerende klassisk sommerhus omgivet af høje træer. Her er plads til otte personer fordelt på tre soverum. Der er ca. 2 km til stranden og I bor i gåafstand af indkøb og spisesteder. Huset har bl.a. havegrill og en dejlig terrasse med terrassevarmer. Et rigtig dejligt sommerhus i Asserbo. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 20 personer)

Stort sommerhus med spa, sauna, swimmingpool og lille legeplads. Her er plads til 20 personer fordelt på otte soverum. Huset er indrettet med to soveafdelinger og er således et rigtig godt valg til to familier. Der er ca. 500 meter til indkøb og spisesteder og 2,5 km til stranden. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Tisvilde (Plads til 6 personer)

I Tisvilde ligger dette moderne hus på en dejlig grund på hele 2294 m³. Her er plads til seks personer fordelt på tre soverum. Huset har en skøn lys stue og en dejlig terrasse med grill. Der er ca. 1,5 km til indkøb og 2 km til stranden i Tisvildeleje. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 7 personer)

et stenkast fra Arresø ligger det moderne sommerhus, der har plads til syv personer fordelt på tre soverum. Huset har både vaskemaskine og opvaskemaskine. Du bor på en stor naturgrund med masser af plads at boltre dig på. Der er flere terrasser med bl.a. gasgrill og liggestole. Der er 4,2 km til stranden og 1,6 km km til indkøb. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset her.

Asserbo (Plads til 4 personer)

Mindre sommerhus, der vil være perfekt til familien eller parferien. Huset har plads til fire personer fordelt på to soverum. Der er 3 km til stranden fra det hyggelige sommerhus, der ligger tæt på indkøb og spisesteder. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 8 personer)

Dejligt sommerhus på 76 m³ med plads til otte personer fordelt på firesoverum. Her bor I ved Arresø ca. 1,8 km fra stranden og tæt på indkøb og spisesteder. Huset har en stor terrasse og ligger på en dejlig naturgrund. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 6 personer)

Dejligt rummeligt og moderne sommerhus, der ligger tæt på Arresø. Der er 3,2 km til den skønne sandstrand, hvor der er masser af plads. Huset har tre soverum med plads til i alt seks personer. Der er desuden både vaskemaskine, opvaskemaskine og en god møbleret terrasse. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 20 personer)

Til den store familie er dette moderne sommerhus lige sagen. Her er plads til 20 personer fordelt på otte soverum. Huset har faciliteter som sauna, spabad og swimmingpool. I bor ca. 2 km fra strandene ved Asserbo og Stængehus. Der er ca. 2 km til indkøb og spisesteder. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Tisvilde (Plads til 10 personer)

Lækkert sommerhus med plads til 10 personer fordelt på fire soverum. Det moderne hus har faciliteter som bl.a. spa, sauna og swimmingpool og møbleret terrasse. Der er ikke langt til indkøb og spisesteder, mens stranden ligger 800 meter væk. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *