Knud Spisehus

I den gamle fiskeauktion på havnen har der de senere år været en række forskellige spisesteder. Heldigvis er det nu Knud Spisehus, der residerer i de gamle bygninger. Stedet har højnet standarden gevaldigt, og lige nu er Knud absolut et af Halsnæs bedste spisesteder.

Knud Spisehus åbner til frokost, hvor der bl.a. tilbydes smørrebrød, frokosttallerken og kødretter. Aftenkortet indeholder f.eks. lam, ribeye og chateaubriand. Dagen igennem serveres fisk og skaldyr som østers, muslinger, hummer og pil-selv rejer.

Vi har bl.a. spist Knuds Hundested Signatursild – et helt måltid og en mør og superlækker chateaubriand med grillet broccoli og en stærkt vanedannende tomatflødesauce. Menukortet indeholder også børneretter og nok områdets største udvalg for vegetarer.

Meget lækkert. Højt niveau og god betjening – absolut en anbefaling herfra. Anmeldelse på Tripadvisor

Knud Spisehus er lige præcis sådan et sted Hundested Havn har manglet. Et sted, der er værd at køre efter. Det er vi ikke de eneste, der synes. Faktisk slutter Martin Kongstad fra Weekendavisen sin anmeldelse af Knud med ordene Hundested har fået en restaurant, der er en omvej værd.

Weekandavisen er blot en af flere landsdækkende medier, der har anmeldt Knud Spisehus, som har fået rosende ord med på vejen. Et gastronomisk lyspunkt i sommerlandet, kalder Svend Rasmussen restauranten i Berlingske.

Jo, maden er absolut god, men du behøver ikke at spise for at besøge Knud. Restauranten ligger direkte på havnekajen og er et perfekt sted at se verden passerer forbi. Måske i selskab med et glas rosévin eller en kølig fadbamse. Uanset formål med dit besøg, så er Knud stedet i Hundested lige nu.

Besøg Knud Spisehus

Knud Spisehus ligger på Hundested Havn på adressen Havnegade 18, 3390 Hundested. Selvom restauranten er stor, så må bordbestilling anbefales i højsæsonen. Du kan se mere om åbningstider og aktuelt menukort på spisehusets hjemmeside.

knud spisehus
Dagens flade fisk
Sommerhygge på Knud Spisehus

Klar til ferien i Halsnæs?

Når du har booket overnatning i Halsnæs – sommerhus, hotel eller bed & breakfast, kan du finde udstyr til f.eks. camping, cykelferien eller oplevelser i naturen.

Halsnæs har masser af aktiviteter og seværdigheder, men der skal også være tid til hygge og samvær – få forslag til sjov og spil uanset vejret eller hvad med en god bog til ferien?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så kan du se min top 5 i Halsnæs og læse guiderne til Lynæs, Liseleje, Hundested og Frederiksværk. Rigtig god ferie i Halsnæs!

Kort over Halsnæs

3 tanker om “Knud Spisehus

  1. Hamann Indlægs forfatterSvar

    Absolut et dejligt sted. God mad og uformel atmosfære

  2. Fips og co Indlægs forfatterSvar

    Der er sgu en snert af sydhavsstemning på havnen. Vi fik en god drink og skøn mad efterfølgende. Jo, her er travlt, men heldigvis da – absolut en anbefaling herfra. Venligst

  3. Dennis Indlægs forfatterSvar

    Glimrende mad, men priserne! Det er jo ikke København!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *