Halsnæs har et pænt udvalg af spisesteder. Uanset om du er til gourmetmad, store bøffer, fransk bistro eller frisk fisk og skaldyr, så kan du få det her.

Nedenstående er en næsten komplet liste over spisesteder med servering, men spredt rundt i Halsnæs finder du selvfølgelig også de sædvanlige pizzariaer og fast food-steder, der bl.a. tilbyder burger og sandwich.

Du kan finde alle spisesteder på kortet nederst på siden.

Spisesteder i Frederiksværk

Frederiksværk har et mindre udvalg af spisesteder centralt i byen, hvor du bl.a. finder caféer, restauranter og selvfølgelig de obligatoriske pizzariaer og fast-food steder. Nedenstående restauranter ligger alle i centrum af Frederiksværk.

Ban Thai

Absolut en af Nordsjællands bedste thairestauranter. Ban Thai er rigtig populær og ventetid kan derfor forekomme. Savner du god autentisk (og stærk) thaimad i Danmark, så slå et smut forbi Ban Thai. På Bagerstræde 4, 3300 Frederiksværk.

Susuki Sushi

På torvet, hvor Mormors Spisehus lå, er der nu åbnet en sushirestaurant. Susuki Sushi er navnet, og her kan du få alle de klassiske sushi som nigiri, uramaki og futomaki. På Torvet 45, 3300 Frederiksværk.

Østens Konge

Typisk kinesisk buffetrestaurant med et hav af retter samt et udvalg af sushi. Du har selvfølgelig også mulighed for at bestille á la carte i den store restaurant centralt i Frederiksværk. På Torvet 4, 3300 Frederiksværk.

Charlies Café & Steakhouse

Café med bl.a. steaks, burger, sandwich og et pænt udvalg af øl. Charlie serverer brunch fra kl. 10 til 13 og har også et udvalg af frokostretter. Fin beliggenhed ud til kanalen. Læs mere om Charlies Café & Steakhouse. På Nørregade 29D, 3300 Frederiksværk.

Mikado Sushi Restaurant

Mindre spartansk indrettet restaurant, der som navnet antyder serverer sushi. Du kan bl.a. bestille sushi ad libitum og forskellige menuer. Også take away. På Allégade 31, 3300 Frederiksværk.

Café Proviant ligger et stenkast fra havnen

Spisesteder i Hundested

På trods af størrelsen har Hundested et overraskende stort antal spisesteder. Her kan du bl.a. få cafémad, frisk fisk og skaldyr og gode bistroretter lavet med årstidens råvarer. I højsæsonen (skolernes sommerferie) er det en god idé at reservere bord.

Knud

Større restaurant i den gamle fiskeauktion på havnen. Her laver man dejlig bistromad fra bunden. En af Halsnæs bedste spisesteder, der også er et perfekt sted til en en fadøl eller et glas vin, mens livet på havnen passerer forbi. Læs mere om Knud. På Havnegade 18, 3390 Hundested.

Halsnæs Bryghus

Populært sted på havnen med eget bryg. Åbent til brunch, frokost og aften. Her får du klassiske frokost og aftenretter – hold øje med dagens tilbud på den sorte tavle. Bordbestilling i højsæsonen anbefales. Læs mere om Halsnæs Bryghus. På Nordre Beddingsvej 35, 3390 Hundested.

Proviant

I den gamle købmandsgård et stenkast fra havnen. God burger, men også dagens ret og oste- og pølsebræt. Et lille intimt sted, der også vil være fint for vegetarer og veganere. På Havnegade 2B, 3390 Hundested.

Molen

Med topbeliggenhed på havnen serverer Molen bl.a. tapas, pariserbøf og fisk og skaldyr. Der er mulighed for at sidde ude og inde. Molen har også en bar med bl.a. 10 forskellige øl i hanerne og 35 på flaske. Læs mere om Molen. På Nordre Beddingsvej 19, 3390 Hundested.

Dok No 35

Kombineret Bar og Café, der tilbyder smørrebrød mandag til fredag og dagens ret tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan også få øl, drinks og cocktails. Dok No 35 ligger på Nørregade 35, 3390 Hundested.

Nordmolen Streetfood

Pop-up streetfood på nordmolen med fire madboder: Pizza la Pasta, Spicyy India, Fish & Chips og burgere fra Hungry Dane. I baren er der selvfølgelig mulighed for at købe et glas vin eller en kold fadøl.

Havfruen

Havfruen, der ligger på havnen, har fokus på fisk og skaldyr. F.eks. fiskefrikadeller, panerede rødspætter og skaldyrsfad. På Nordre Beddingsvej 21, 3390 Hundested.

Hundested Bed & Breakfast

Hundested Bed & Breakfast (den gamle kro) tilbyder klassiske frokostretter som sild, rejemad og rødspættefilet samt salat, sandwich og pariserbøf. Der er også et udvalg til vegetarerne. Restauranten har også åben om aftenen, hvor der serveres dagens ret fra kl. 17. På Nørregade 10, 3390 Hundested.

Yo-Yo

Typisk kinesisk buffetrestaurant med sushi, mongolian barbecue og et pænt udvalg af retter. Du kan naturligvis også bestille á la carte. Yo-Yo har også et legeområde til børnene. På Nørregade 29A, 3390 Hundested.

Bellona

Bellona i Hundested har fokus på det italienske køkken med bl.a. kødretter, pizza, pasta og antipasti. Der er også sandwich og burger på menukortet. Bellona har åbent til frokost og aften. På Nørregade 19, 3390 Hundested.

knud spisehus
Dagens flade fisk hos Knud

Spisesteder i Liseleje

Liseleje har et pænt udvalg af spisesteder. Nogle ligger i selve byen, mens andre kan findes på Liselejevej eller Nyvej i Asserbo.

Maku

Burgere og store bøffer lavet af kvalitetskød er omdrejningspunktet på Maku. Tænk krogmodnet kød og ribeye fra USA, Japan og Australien. Restauranten har også vegetarretter og et udvalg af salater. På Liselejevej 7D, 3360 Liseleje.

Haveje

Tjekket strandbar med gode burgere (også vegetar), men du kan også få salat og sandwich. God stemning og perfekt beliggenhed kun 100 meter fra den gode sandstrand. Begrænset åbningstid udenfor højsæsonen. På Lisehøjvej 10, 3360 Liseleje.

Pizzaria Pomodoro Rosso

I hjertet af Liseleje ligger Pomodoro Rosso, der som navnet antyder laver pizza, men der er også sandwich, antipasti og pastaretter på menukortet. På Liselejevej 111, 3360 Liseleje.

Lisestuen

Det store menukort byder på bl.a. steaks, wienerschnitzel, stjerneskud og burger. Lisestuen har åbent til frokost og aftensmad. På Liselejevej 44, 3360 Liseleje.

Le Papillon

Dansk kromad er i fokus på Le Papillon, der af og til har livemusik. På Liselejevej 64, 3360 Liseleje.

Wienerschnitzel med det hele på Café Marks Spisehus

Spisesteder i Lynæs

Lynæs Surfcenter

Fra morgenbrød, caféhygge og gode burgere serveret fra en food truck. Lynæs Surfcenter har efterhånden udviklet sig til et populært samlingssted med hygge og chillout. Menuen er begrænset og det samme er åbningstiderne udenfor sommersæsonen, men Lynæs Surfcenter skal have en anbefaling herfra. Læs mere om Lynæs Surfcenter. På Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested.

Lynæs Fisk & Steakhouse

I den Kombinerede butik og restaurant kan du som navnet antyder få både kød-og fiskeretter. På menukortet finder du bl.a. fiskefrikadeller, pariserbøf, oksemørbrad og fisketapas. Lynæs Fisk & Steakhouse har borde inden- og udendørs – sidstnævnte er et skønt sted på lune sommeraftener. På Lynæs Havnevej 12, 3390 Hundested

Lynæs Madbar

I Skipperstuens gamle lokaler på havnen ligger nu Lynæs Madbar, der hører under surfcentret. Madbaren tilbyder løbende pop up-spisesteder af høj kvalitet – se mere her. På Lynæs Havnevej, 3390 Hundested.

Andre steder i Halsnæs

Tinggaarden

Halsnæs absolut bedste restaurant. Tinggaarden er stedet, hvis du ønsker lækker gourmetmad lavet fra bunden. Med ejer Jan Friis-Mikkelsen i spidsen tilbyder restauranten en femretters menu, som du kan nyde med tilhørende vine.

Selv var jeg begejstret for maden, som du skal til København for at finde magen til. Tinggaarden er i en klasse for sig selv i Halsnæs. Bordbestilling anbefales. På Frederiksværkvej 182, 3300 Frederiksværk.

Ølsted Kro & Hotel

Den hyggelige Ølsted Kro har bl.a. ribeye, mørbrad og wienerschnitzel på menukortet. Det er klassisk kromad, hvor menukortet skifter efter årstiden. Ølsted Kro har åbent om aftenen alle dage, men i weekenden også til frokost. Restauranten har desuden arrangementer som mortens aften samt jule- og påskefrokost. Læs mere om Østed Kro & Hotel her. På Hovedgaden 16, 3310 Ølsted.

Torup Spisehus

I økosamfundet Dyssekilde i Torup ligger Torup Spisehus, hvor økologi, hjemmelavet og lokale råvarer er i fokus. Her er åbent til frokost og middag, men spisehuset serverer også kaffe og kage. På Solen 1A, 3390 Hundested.

Café Marks Spisehus

Café Marks Spisehus er den typiske all round-restaurant, hvor du finder et udvalg af dansk/europæisk mad som f.eks. burger, pariserbøf, smørrebrød og wienerschnitzel. Restauranten har åbent til frokost og aften, og du kan sidde inde eller ude. Læs mere om Café Marks Spisehus. På Helsingevej 153, 3300 Frederiksværk.

Burger 57

I Kregme, præcis hvor Frederikssundsvej møder Hillerødvej, der nu bliver til et lyskryds, ligger Burger 57, som har et udvalg af burgere. Der serveres også smørrebrød, salater og pastaretter. Restauranten har åbent til frokost og aften. På Frederiksundsvej 2, 3300 Frederiksværk.

Kort over Halsnæs

14 tanker om “Spisesteder i Halsnæs

  • Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Hej Lone. Røgeristen er lukket/blevet solgt – der kommer galleri og muligvis med noget udskænkning af en art 🙂

 1. Morten Indlægs forfatterSvar

  Knud er min favorit i Halsnæs (har dog ikke prøvet Tinggaarden).

  • Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Knud er absolut dejlig – også en anbefaling herfra 🙂

 2. Stine Larsen Indlægs forfatterSvar

  Hej. Vi har lejet sommerhus i Asserbo til sommer, hvor vi i perioden skal holde rund fødselsdag. Hvilken restaurant er bedst i området Liseleje/Asserbo. På forhånd tak.

  /Stine

  • Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Hej Stine. Se nærmere på HC Andersen Huset i Asserbo – det er et rigtig godt sted!

 3. Theis Indlægs forfatterSvar

  Jeg har heller ikke prøvet Tinggården, men ellers er mine favoritter Knud, HC andersen og Ølsted Kro.

 4. Flemming P. Nielsen Indlægs forfatterSvar

  Perfekt og meget brugbar liste over mulighederne for at spise ude i Halsnæs

  • Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Hej Flemming. Super du kunne bruge listen.

 5. Pipper Indlægs forfatterSvar

  Skøn side som vi har brugt en del her i pinsen. Thumbs up herfra!!!

 6. kramer Indlægs forfatterSvar

  Dejlig liste – som med resten af guiden har vi også brugt den meget i vores ferie.

 7. Allan Indlægs forfatterSvar

  Vi kørte til Hundested for at spise hos nordmolen streetfood. Tjekkede endda åbningstider på deres facebookside, men der var lukket da vi kom. Det var sgu skuffende og ikke særlig seriøst.

  • Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Hej Allan. Ja, det har jeg desværre også været ude for. Lidt ærgerligt for det fremragende initiativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *