Asserbo Strand – kilometervis af dejlig sandstrand

Den flere kilometer lange Asserbo Strand ligger mellem badebyerne Liseleje og Tisvildeleje. Kyststrækningen er et af Danmarks mest populære ferieområder, hvor stranden helt naturligt er det store trækplaster.

Asserbo Strand adskiller sig ikke fra den øvrige del af kysten – også her består den af blandet sand og sten. Det er som regel efterårets og vinterens storme, der afgør hvilken del af stranden, som er mest attraktiv sommeren efter.

Alle steder er stranden lavvandet og børnevenlig. Du finder også et smukt klitlandskab med alle muligheder for at finde afskærmning for eventuel vind eller hvis du ønsker lidt privatliv.

Ud for parkeringspladsen ligger livredderhuset, der er bemandet i skolernes sommerferie. Det er selvfølgelig også her, der er flest mennesker, men uanset om du går til højre eller venstre ad stranden, så er der store områder, hvor der er langt til næste badegæst.

Har du booket sommerhus et sted i Asserbo, så kan du gå til stranden gennem skov og plantage. Er du i bil, så kommer du til parkeringspladsen via Nyvej. Se hvor på kortet herunder. Parkeringspladsen er en del større end ved Stængehus og som regel er det nemmere at finde en ledig plads her.

Med offentlig transport kan du tage bus 327 til Liseleje og gå langs stranden (ca. 35 minutter) til du når Asserbo Strand. Bemærk, at der ikke er nogle forplejningsmuligheder ved Asserbo Strand, så husk mad og drikke hjemmefra.

 

3 gode sommerhuse tæt på Asserbo Strand

Asserbo (Plads til 8 personer)

Charmerende klassisk sommerhus omgivet af høje træer. Her er plads til otte personer fordelt på tre soverum. Der er ca. 2 km til stranden, og I bor i gåafstand af indkøb og spisesteder. Huset har bl.a. havegrill og en dejlig terrasse med terrassevarmer. Et rigtig dejligt sommerhus i Asserbo. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 6 personer)

I den hyggelige granplantage finder du det rummelige sommerhus med plads til seks personer fordelt på tre soverum. Huset har bl.a. en kæmpe terrasse, og der er en grill til fri afbenyttelse. Der er ca. fire km til Liseleje og blot 1 km til stranden ved Stængehus. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 20 personer)

Til den store familie er dette moderne sommerhus lige sagen. Her er plads til 20 personer fordelt på otte soverum. Huset har faciliteter som sauna, spabad og swimmingpool. I bor ca. 2 km fra strandene ved Asserbo og Stængehus. Der er ca. 2 km til indkøb og spisesteder. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

 

Kort over Halsnæs

Asserbo strand
Der er god plads på stranden i Asserbo

7 tanker om “Asserbo Strand – kilometervis af dejlig sandstrand

 1. Fam. Johansen Svar

  Hej. Er der indkøb, bager eller spisesteder i nærheden af Asserbo Strand? På forhånd tak.

  • Avatar photo
   Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Det kommer an på hvor langs stranden I bor. I kan bo i nogenlunde gåafstand til det område man kalder “sandet”, hvor der ligger en stor købmand og et par restauranter (Tinggaarden og Café Marks Spisehus). Bor i længere mod vest, altså ind mod Liseleje, kan der være ret langt til indkøb og spisesteder.

  • Avatar photo
   Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Hek Trixie. Jo, i princippet er Stængehus en del af Asserbo Strand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *