Sommerhus i Halsnæs

sommerhus i halsnæs

Søger du sommerhus i Halsnæs til din ferie, så se vores bud på, hvor du skal bo. Vi har fundet ni dejlige huse, der alle får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Ønsker du at bo i særlige områder, så se mere i indlæggene Sommerhus i Liseleje, Sommerhus i Asserbo og Sommerhus i Tisvildeleje. Du kan klikke ind på f.eks. Dancenter for at se aktuelle rabatkoder og kampagner.

Asserbo (Plads til 7 personer)

Nyt moderne sommerhus opført i 2020. Her er en dejlig have og udsigt til skoven. Huset har bl.a. brændeovn, varmepumpe og opvaskemaskine. Der er plads til syv personer fordelt på tre soverum. Her bor du tæt på Arresø med 3,5 km til stranden i Asserbo og 1,1 km til både indkøb og spisesteder. Se billeder og aktuel pris på sommerhuset her.

Lynæs/Hundested (Plads til 8 personer)

Mellem Lynæs og Sølager og 3,5 km fra Hundested ligger dette gode sommerhus, der har værelser lavet som små selvstændige huse. I alt er der plads til otte personer fordelt på fire soverum. Huset har også bl.a. vaskemaskine og opvaskemaskine. Området er perfekt til gode gåture, men der er ikke langt til hyggelige Lynæs og populære Hundested. Se billeder og aktuel pris på sommerhuset her.

Hald Strand (Plads til 6 personer)

Lyst og moderne sommerhus, der ligger blot 30 meter fra den skønne Hald Strand. Her er plads til seks personer fordelt på to soverum. Huset har bl.a. opvaskemaskine, varmepumpe og to badeværelser. Det er et rigtig godt valg til dig, der vægter natur og strand højere end nærhed til shopping og spisesteder. Fra Hald Strand er der ca. 4 km til Hundested. Se billeder og aktuel pris på sommerhuset her.

Liseleje (Plads til 4 personer)

Klassisk sommerhus med god møbleret terrasse. Huset har en dejlig have og ligger i et roligt område 650 meter fra stranden og 1,3 km til indkøb. Der er plads til fire personer fordelt på to soverum. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Asserbo (Plads til 20 personer)

Stort moderne sommerhus med plads til 20 personer fordelt på otte soverum. Her er en lang række faciliteter som f.eks. sauna, spabad, swimmingpool og flere udendørs aktiviteter. Huset ligger i Asserbo Plantage med 2 km til indkøb/spisesteder og 2,5 km til sandstranden. Søger du et sommerhus i Halsnæs med masser af plads, så kunne dette hus være noget for dig. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset her.

Asserbo (Plads til 8 personer)

Charmerende klassisk sommerhus omgivet af høje træer. Her er plads til otte personer fordelt på tre soverum. Der er ca. 2 km til stranden, og I bor i gåafstand til indkøb og spisesteder. Huset har bl.a. havegrill og en dejlig terrasse med terrassevarmer. Et rigtig dejligt sommerhus i Asserbo. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Melby/Evetofte (Plads til 6 personer)

I Evetofte ligger det hyggelige sommerhus, der har plads til seks personer fordelt på tre værelser. Huset indeholder bl.a. vaskemaskine og opvaskemaskine og har en dejlig solrig terrasse. Der er 2 km til indkøb og knap 4 km til nordkystens skønne strande. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset her.

Lille Kregme (Plads til 4 personer)

Det moderne sommerhus ligger i pragtfulde omgivelser i det kuperede Lille Kregme syd for Frederiksværk. Der er nem adgang til Roskilde Fjord og mulighed for smukke vandreture. Huset har plads til fire personer fordelt på to soverum. Der er indendørs spa, vaskemaskine, opvaskemaskine og en stor terrasse. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset her.

Liseleje (Plads til 18 personer)

Stort moderne sommerhus med plads til 18 personer fordelt på syv soverum. Huset har en lang række faciliteter som f.eks. spa, sauna og swimmingpool. Der er ca. 500 meter til Liseleje og ca. 700 meter til stranden. Se billeder og aktuelle priser på sommerhuset.

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *