Tisvildeleje Strandhotel

Præcis midt i Tisvildeleje ligger strandhotellet, der kan dateres til 1895. Engang var det en købmandshandel, men det blev der hurtigt lavet om på, da københavnerne i stigende grad tog nordpå for at være en del af borgerskabet, der efterspurgte overnatning langs Nordsjællands kyster.

I 2008 overtog Alexander Kølpin Tisvildeleje Strandhotel, der har udsat de historiske bygninger for en stor, men nænsom renovering.

Hotels.com udbyder Tisvildeleje Strandhotel, der generelt får gode anmeldelser fra tidligere gæster. Er du fleksibel med, hvor du overnatter på din ferie i Nordsjælland, så kan du også se efter pakketilbud hos f.eks. Risskov Bilferie.

Tisvildeleje Strandhotel

På hovedgaden i Tisvildeleje ligger det klassiske hotel få hundrede meter fra stranden og med shopping og spisesteder lige udenfor døren.

Hotellet har 24 værelser fordelt på fire værelsestyper – fra economy til suiter med havudsigt. Economyværelserne har fælles badeværelse. Tisvildeleje Strandhotel har desuden en indbydende terrasse med bar/lounge og restaurant.

Her kan du spise god mad lavet med sæsonens friske råvarer, men også bare nyde en drink eller et glas vin. Et fint og livligt mødested om aftenen.

Tisvildeleje Strandhotel – hvad kan du opleve?

Det er selvfølgelig stranden, der lokker gæsterne til Tisvildeleje. Her bor du tæt på de hyggelige badehuse, som byen er så kendt for. Selve Tisvildeleje har ingen seværdigheder af betydning, men kom for stranden og den smukke natur.

Der er dog glimrende udflugtsmuligheder tæt på – først og fremmest kan du læse mere i min guide til Frederiksværk, der er den mest spændende by i området.

Se også disse indlæg

Tisvilde Hegn – besøg en af Danmarks største skove
Asserbo Slotsruin – kloster, ladegård og kongens jagtområde
Byrundtur i Frederiksværk
Arresø – oplevelser ved Danmarks største sø

Nærmeste spisesteder

Cocks & Cows – burger – 50 meter
Restaurant Kongernes – dansk/nordisk – 200 meter
Tisvilde Kro – dansk/europæisk/fusion – 250 meter
Restaurant UMAI – sushi/japansk/asiatisk – 400 meter
Café Maya – italiensk – 500 meter
Den Røde Tomat – italiensk – 600 meter
Tisvilde Bistro – dansk/middelhavet – 1 km

Kort over Halsnæs

Den hyggelige terrasse på Tisvildeleje Strandhotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *