Hotel Frederiksværk – bo midt i byen

Hotel Frederiksværk ligger centralt i byen skråt overfor Arsenalet og Projektilmagasinet – to historiske bygninger på det, der engang blev kaldt Artilleripladsen.

Det er et charmerende hotel, som kan bookes via Booking.com, men du kan også klikke ind hos Risskov Bilferie, der ofte har meget attraktive pakker med bl.a. valgte antal overnatninger, morgenbuffet, parkering og wifi inkluderet i prisen.

Hotel Frederiksværk

Der har ligget hotel på dette sted i mere end 200 år. Her bor du i centrum af den gamle industriby Frederiksværk, der er berømt for sin produktion af krudt, kugler og kanoner.

Hotel Frederiksværk har både enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter, der kan ligge i den historiske bygning eller i annekset. På værelserne finder du bl.a. tv og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig. Der er gode parkeringsmuligheder ved hotellet, der ligger på adressen Torvet 6, 3300 Frederiksværk-.

Se priser, ledige værelser og flere billeder af Hotel Frederiksværk.

Hotel Frederiksværk – hvad kan du opleve

Du kan ikke bo meget mere centralt end på Hotel Frederiksværk. Det gamle centrum med de historiske huse ligger lige udenfor døren og langs kanalen er der blot 1,5 km til Danmarks største sø Arresø, hvor du kan gå ture i den smukke natur og i sommermånederne tage på udflugt med turbåden Frederikke.

Der er ca. 10 minutters gang til Stationen i Frederiksværk, der kan bringe dig rundt i Halsnæs eller til f.eks. Hillerød. Der mangler ikke oplevelser tæt på hotellet – læs mere i min guide til Frederiksværk for at få et overblik over, hvad byen kan tilbyde.

Se også disse indlæg, hvis du vil på opdagelse i Frederiksværk

Byrundtur i Frederiksværk
Gjethuset og Frederiksværks kanoner
Skjoldborg og historien om det gamle kobbervalseværk
Krudtværksmuseet og en tur rundt på krudtværksområdet
Bakkestien i Frederiksværk og Lille Kregme

Nærmeste spisesteder

Østens Konge – kinesisk/asiatisk – 50 meter
Ban Pai – Thailandsk – 200 meter
Susuki Sushi – sushi/japansk – 300 meter
Charlies Café og Steakhouse – dansk, cafémad, steaks – 700 meter

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *