Halsnæs Bryghus

På havnen i Hundested ligger Halsnæs Bryghus, der om sommeren må være et af områdets største spisesteder. Her er masser af siddepladser på havnekajen, hvor gæsterne ikke bare nyder stedets hjemmebryggede øl, men også en stribe klassiske frokost- og aftenretter.

Menukortet indeholder bl.a. rejemad, burger, fisketallerken og pariserbøf, men det er altid værd at holde øje med den sorte tavle, hvor dagens specialiteter er noteret.

Ved ankomst fik vi rigtig god service på trods af en travl aften. Mad og drikke sad lige i skabet. Anmeldelse på Tripadvisor

I dag er Halsnæs Bryghus mest kendt som spisested, men der brygges stadig kvalitetsøl, som er økologiske og ufiltrerede. Stedet producerer seks faste øl, og der kommer løbende nye varianter til.

Halsnæs Bryghus serverer brunch lørdag og søndag (fra kl. 10) og åbner kl. 11 ugens øvrige dage. Vi har besøgt Halsnæs Bryghus en del gange. Maden er glimrende og atmosfæren uformel. Det er et populært samlingssted på Hundested Havn i sommermånederne.

Besøg Halsnæs Bryghus

Halsnæs Bryghus ligger på adressen Nordre Beddingsvej 35, 3390 Hundested. Klik ind på bryghusets hjemmeside for at se menukort, aktuelle åbningstider og kommende arrangementer. Her kan du også reservere bord. Der kan ikke reserveres bord indendørs. Takeaway: Nej • Vegetarretter: Ja • Selskaber: Spørg • Adgang for kørestole: Spørg

Klar til ferien i Halsnæs?

Når du har booket overnatning i Halsnæs – sommerhus, hotel eller bed & breakfast, kan du finde udstyr til f.eks. camping, cykelferien eller oplevelser i naturen.

Halsnæs har masser af aktiviteter og seværdigheder, men der skal også være tid til hygge og samvær – få forslag til sjov og spil uanset vejret eller hvad med en god bog til ferien?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så kan du se min top 5 i Halsnæs og læse guiderne til Lynæs, Liseleje, Hundested og Frederiksværk. Rigtig god ferie i Halsnæs!

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *