Halsnæs Bryghus – god mad og øl på havnen i Hundested

På havnen i Hundested ligger Halsnæs Bryghus, der om sommeren må være et af områdets største spisesteder. Her er masser af siddepladser på havnekajen, hvor gæsterne ikke bare nyder stedets hjemmebryggede øl, men også en stribe klassiske frokost- og aftenretter.

Menukortet indeholder bl.a. rejemad, burger, fisketallerken og pariserbøf, men det er altid værd at holde øje med den sorte tavle, hvor dagens specialiteter er noteret.

Ved ankomst fik vi rigtig god service på trods af en travl aften. Mad og drikke sad lige i skabet. Anmeldelse på Tripadvisor

I dag er Halsnæs Bryghus mest kendt som spisested, men der brygges stadig kvalitetsøl, som er økologiske og ufiltrerede. Stedet producerer seks faste øl, og der kommer løbende nye varianter til. Du har selvfølgelig mulighed for at købe øllene i Bryghuset.

Halsnæs Bryghus serverer brunch lørdag og søndag (fra kl. 10) og åbner kl. 11 ugens øvrige dage. Maden er glimrende og atmosfæren uformel. Halsnæs Bryghus er et populært samlingssted på Hundested Havn i sommermånederne. Stedet har også åbent i vintersæsonen, hvor du kan deltage i bl.a. koncerter og ølsmagninger.

Besøg Halsnæs Bryghus

Halsnæs Bryghus ligger på adressen Nordre Beddingsvej 35, 3390 Hundested. Klik ind på bryghusets hjemmeside for at se menukort, aktuelle åbningstider og kommende arrangementer. Her kan du også reservere bord. Der kan ikke reserveres bord udendørs.

Vil du besøge Halsnæs Bryghus i sommerperioden, så husk, at der er betalingsparkering på Hundested Havn. Du kan dog være heldig at finde parkering andre steder i byen.

Pariserbøf på Halsnæs Bryghus

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *