Hotel i Halsnæs og Tisvildeleje

Mange foretrækker at holde ferie i lejet sommerhus, men det er også muligt at bo på hotel i Halsnæs. Udvalget er dog begrænset, og der er lidt flere valgmuligheder, hvis du tager Tisvildeleje med i din søgning. Tisvildeleje er nabo til Halsnæs med nem adgang til områdets mange muligheder. Du kan finde alle hotellerne på kortet nederst på siden.

Hoteller i Halsnæs

Nordsjællands Ferieboliger (hotellejligheder)

Nordsjællands Ferieboliger råder over 12 nye og moderne lejligheder centralt i Frederiksværk. Lejlighederne har plads til max. 3 personer. Ferieboligerne får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster. På Kirkegade 15, 3300 Frederiksværk. Se billeder og aktuelle priser på Nordsjællands Ferieboliger.

Liseleje Badehotel

Det lille badehotel centralt i Liseleje ligger blot et par hundrede meter fra den dejlige sandstrand. Her kan du få værelser med privat eller fælles badeværelse. Der er også mulighed for at booke familieværelser med plads til fire personer. Badehotellet har en hyggelig have, og I kan tilkøbe en lækker morgenmadsbuffet. Der serveres også te/kaffe og lette frokostretter. På Liselejevej 62, 3360 Liseleje. Se billeder og aktuelle priser på Liseleje Badehotel.

Lynæs Hotel

Den gamle Lynæs Kro er ved at blive omdannet til et mere moderne overnatningssted, der fint følger med den udvikling byen er i gang med. Det nye Lynæs Hotel får gode anmeldelser og roses især for den gode service og den lækre morgenmad. Hotellet har fem værelser, og du kan vælge mellem enkeltværelse, dobbeltværelse eller suite. Hotellet ligger ca. 300 meter fra Lynæs Havn. På Frederiksværkvej 6, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Lynæs Hotel.

Hotel Frederiksværk

Hotel Frederiksværk ligger på torvet i en gammel charmerende bygning, der blev istandsat i 2015. Her kan du booke både enkeltværelser, dobbeltværelser og juniorsuite. Alle værelser har tv, gratis wifi og privat badeværelse. Gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Hotellet har bl.a. restaurant og en hyggelig gårdhave. På Torvet 6, 3300 Frederiksværk. Se billeder og aktuelle priser for Hotel Frederiksværk.

Hundested Kro & Hotel

Klassisk kro med flere nyere tilbygninger. Stedet har 46 værelser – fra enkeltværelser til suite, der alle har tv, internet og privat badeværelse. Hundested Kro & Hotel har bl.a. restaurant og en hyggelig gårdhave – morgenmad kan tilkøbes. God beliggenhed ved havnen og få minutters gang fra strand og station. Gratis parkering. På Nørregade 10, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser for Hundested Kro & Hotel.

Ølsted Kro

I Ølsted kan du booke et værelse på den hyggelige kro, der ligger få minutters gang fra stationen og ca. fem km fra Frederiksværk. Alle værelserne har eget bad og fladskærms-tv – vælg mellem enkeltværelse, dobbeltværelse eller suite. Kroens restaurant er glimrende, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Gratis parkering. På Hovedgaden 16, 3310 Ølsted. Se billeder og aktuelle priser på Ølsted Kro.

Hoteller i Tisvildeleje

Helenekilde Badehotel

Det dejlige Helenekilde Badehotel er som taget ud af en brochure om sommer i Danmark. Her bor I ud til stranden i Tisvildeleje og har blot to minutters gang til den livlige by, der har en stribe rigtig gode restauranter. I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a med havudsigt. Badehotellet tilbyder bar, restaurant og gratis morgenmad. På Strandvejen 25, 3220 Tisvildeleje. Se billeder og aktuelle priser på Helenekilde Badehotel.

Tisvildeleje Strandhotel

Midt i Tisvildeleje ligger strandhotellet, der efter en større renovering fremstår lyst og indbydende. Hotellet har fire forskellige værelsestyper – fra standardværelser med delebad til en lækker suite med balkon og udsigt. Tisvildeleje Strandhotel har en god restaurant og en skøn terrasse, der er et perfekt sted at nyde en kop kaffe eller et glas vin. På Hovedgaden 75, 3220 Tisvildeleje. Se billeder og aktuelle priser på Tisvildeleje Strandhotel.

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *