Gerlev Kro

Gerlev Kro ligger i et pragtfuldt rødt bindingsværkshus syd for Jægerspris. Er du alligevel i området omkring Frederikssund – måske for at besøge det gode vikingespil eller Jægerspris Slot, så er det oplagt at lægge vejen forbi Gerlev Kro.

Det er et sted, hvor du får den klassiske krooplevelse. Der er selvfølgelig mulighed for at vælge de obligatoriske retter som wienerschnitzel, mørbradgryde og diverse steaks, men det glimrende køkken, der skifter menukort efter årstiden, laver også lidt mere innovative retter, som kombinerer det klassiske med det moderne.

I forhold til mange andre kroer, så har man her lige hævet niveauet en tand eller to uden at det går udover indtrykket af at være på en typisk dansk kro. Stedet får da også generelt gode anmeldelser af tidligere gæster.

Gerlev Kro er forholdsvis stor med mulighed for at sidde inde og ude. Gårdhaven er hyggelig og et perfekt sted til en lun sommeraften. Vi har altid fået udmærket service, men det er ikke altid, at (de unge) tjenere har helt styr på vinkortet.

Kroen kører forskellige arrangementer som f.eks. julemenu, påskebord, pinsebuffet, mortensaften og stegt flæsk om tirsdagen. Du kan også prøve den store fiske- og skaldyrsbuffet, der er rigtig lækker med både kolde og varme retter.

Alt i alt er Gerlev Kro et fint alternativ til Halsnæs’ spisesteder. Er I mange, så er det en god idé at bestille bord – især i sommermånederne.

Besøg Gerlev Kro

Gerlev Kro ligger i Gerlev syd for Jægerspris på adressen Bygaden 4. Stedet tilbyder bl.a. kroophold, restaurant, selskaber og mad ud af huset. Du har mulighed for at overnatte på kroen – se tilbud her – alternativt kan du booke Bed & Breakfast på Femhøj, der er en del af Gerlev Kro.

Afstand fra Frederiksværk: 23 km
Afstand fra Liseleje: 29 km
Afstand fra Hundested: 35 km (23 km med færgen fra Sølager til Kulhuse)

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *