Restaurant Molen

Med topbeliggenhed på havnekajen i Hundested ligger Molen, der serverer en række klassiske retter lavet med gode og friske råvarer. Ligesom Knud Spisehus, så er Molen et sted, der lige løfter det gastronomiske niveau i Hundested (og i hele Halsnæs for den sags skyld) et trin eller to op.

Molen har åbent til frokost (fra kl. 11) og til aften. Hele dagen tilbydes konceptet “den lille sult”, der består af f.eks. nachos, Skagen skinke og snacks og bobler. På frokostkortet finder du bl.a. klassikere som pariserbøf, fish & chips og muslinger med fritter.

Vi prøvede både stjerneskud og mouelles frites – begge var glimrende. Førstnævnte var et helt måltid med bl.a. to sprødstegte fiskefileter, nypillede rejer og en behagelig afstemt dressing på toppen. Fremhæves skal også, at vi ikke betalte for de tre små brød vi bad om til at dyppe i den gode sauce muslingerne var kogt i.

Hyggeligt sted, hyggelig stemning og rigtig dejlig mad. Jeg ser frem til mit næste besøg hos Molen. Anmeldelse på Google

Via mit arbejde har jeg nok besøgt flere end 300 restauranter rundt om i verden, og det er bestemt ikke alle steder, der bliver sat ekstra på bordet uden at det ryger på regningen.

Aftenkortet består bl.a. af ribeye og fisk og skaldyr, men du har også mulighed for at bestille Molens Easy Dining, der indeholder velkomstdrink, 4-retters menu og øl, vin og vand ad libitum for 575 kr. pr. person.

Molen ligger som nævnt på havnekajen og har siddepladser indendørs og på selve kajen, men du har også mulighed for at spise din mad i gårdhaven bagved. Ønsker du blot et glas vin eller en fadøl, så er du velkommen på Molen, der kan være som du ønsker.

Besøg Molen

Molen ligger på havnen i Hundested på adressen Nordre Beddingsvej 19, 3390 Hundested. Klik ind på Molens hjemmeside for at se åbningstider og aktuelt menukort.

Restaurant Molen ligger perfekt på havnekajen i Hundested

Kort over Halsnæs

2 tanker om “Restaurant Molen

  1. Tom N Svar

    Glimrende sted at spise. Lidt bistro over stedet, der ligger på (aften) solsiden. Vi var to par, som prøvede lidt forskellige fra kortet og alle var fint tilfredse. Er du i bil, så husk at der er betalingsparkering på havnen!

  2. Ann S Svar

    Fint at holde ferie i september med det vejr. Et glas rosé i den sene eftermiddagsol på havnen – så bliver det ikke meget bedre!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *