Overnatning i Hundested

overnatning i hundested

Læs med her, hvis du søger overnatning i Hundested. Du kan bl.a. vælge mellem hotel, lejligheder, sommerhuse og bed & breakfast. Udvalget af overnatningssteder er dog ikke helt fuldt med byens popularitet, og det betyder, at du i skoleferierne og i sommermånederne skal være hurtigt ude for at sikre dig et sted at bo.

Behøver du ikke bo i selve Hundested eller i omegnen, så er der også mulighed for at leje et sommerhus et sted i Halsnæs – f.eks. ved populære Asserbo og Liseleje.

 

Find overnatning i Hundested her

 

Harbour Inn

Nyrenoveret overnatningssted ved havnen
Ved havnen og få hundrede meter til gågaden ligger det nyrenoverede Harbour Inn, der tilbyder moderne værelser med bl.a. tv, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab, køkkengrej og kogeplader. Der er plads til fire personer på værelserne.

Faciliteterne tæller sauna, aflukket atriumgård og indendørs swimmingpool. Harbour Inn har gratis parkering, og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, der serveres på spisestedet Havfruen få hundrede meter derfra. Et rigtig godt valg til overnatning i Hundested, hvis du ønsker at bo centralt.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Vandværksvej (feriehus)

Rummeligt hus tæt på havn og strand
Her bor du blot 200 meter fra stranden og 500 meter til Hundesteds hyggelige havn med gallerier, butikker og spisesteder. Det rummelige hus har plads til seks personer fordelt på to soveværelser.

Huset indeholder opholdsstuer, to badeværelser og fuldt udstyret køkken. Der er desuden vaskemaskine og opvaskemaskine. Det naturlige samlingssted er den store terrasse med fjordkig. Der er gratis parkering ved huset.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Lynæs Hotel

Lille anmelderrost hotel i Lynæs
Det nyrenoverede Lynæs Hotel (billedet øverst) får masser af rosende ord med på vejen fra tidligere gæster. Det venlige værtspar sørger for hyggelig atmosfære og en lækker morgenmad, der er inkluderet i prisen.

På værelserne er der bl.a. tv, gratis wifi og privat badeværelse. Lynæs Hotel ligger et stenkast fra byens havn og ca. 3 km fra Hundested. Der kan parkeres gratis på stedet.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

The Loft (lejlighed)

Lejlighed i rolige omgivelser
Indrettet i et gammelt bondehus ligger The Loft, hvor du kan bo i studiolejlighed med fuldt udstyret køkken, der bl.a. indeholder ovn, køleskab, elkedel, køkkengrej og opvaskemaskine. Lejligheden har desuden privat bad og toilet og et udendørs badekar. Der er plads til tre personer i lejligheden.

Tidligere gæster roser den søde og servicemindede vært på The Loft, der ligger ca. 1 km fra Lynæs Havn og 1,8 km fra Hundested Havn. Der er gratis parkering.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Hotel Hundested Havn

Hotel med familieværelser
Den gamle Hundested Kro tilbyder hotelværelser i tilbygningen. Hotel Hundested Havn har 34 værelser, hvor du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – også familieværelser med plads til fire personer.

Der serveres morgenmad hver dag, som kan bestilles på stedet. Hotel Hundested Havn ligger perfekt ved havnen og få minutters gang fra strand og station.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Skansevej (lejlighed)

Bo 50 meter fra stranden
Så kan du næsten ikke bo mere perfekt i Hundested. Lejligheden på Skansevej ligger et stenkast fra Trekanten Strand og med få minutters gang til havnen. Lejligheden har plads til fire personer fordelt på to soverum. Der er både vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Horsebakken (feriehus)

Stort feriehus med plads til otte personer
Mellem Lynæs og Sølager, ca. 4 km fra Hundested, ligger det 112 m² store feriehus ved Horsebakken. Her er der plads til otte personer fordelt på fire soveværelser. Huset er nyrenoveret og har alle moderne bekvemmeligheder – en perfekt base for familieferien.

Især den store terrasse vil vække begejstring. Her er grillfaciliteter, spiseplads og liggestole. Huset ligger på en pragtfuld naturgrund med nem adgang til kysten. Andre faciliteter tæller bl.a. spabad, parkering, gratis wifi og oplader til elbil.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Fuglevænget (lejlighed)

Fuldt udstyret 2-værelses lejlighed
Ca. 10 minutters gang fra Hundested Havn har du mulighed for at bo i 2-værelses lejlighed med plads til fire personer. Lejligheden er fuldt udstyret med bl.a. køkken og vaskemaskine.

Stedet roses af tidligere gæster for det venlige værtspar, der tager imod med åbne arme. Der er gratis parkering på stedet.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Møller Ager – Kikhavn (feriehus)

Populært feriehus i charmerende Kikhavn
I Kikhavn, ca. 2,5 km fra Hundested, ligger det prisvenlige feriehus, som har plads til seks personer fordelt på tre soveværelser. Der er kun 350 km til kysten, og det naturskønne område indbyder til gode gåture.

Huset indeholder opholdsstue og fuldt udstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine. Der er desuden en dejlig terrasse med møbler og kuglegrill. Opvarmning sker med brændeovn eller varmepumpe.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Bergliot Bed & Breakfast

Hyggeligt bed & breakfast i rolige omgivelser
Populært bed & breakfast, der roses for sin gæstfrihed og gode morgenmad. Overnatningen foregår i det hyggelige anneks, hvor der er et lille køkken. Der plads til fire personer i annekset, som har en hyggelig terrasse.

Bergliot Bed & Breakfast har desuden en dejlig have og ligger i rolige omgivelser ca. 1,5 km fra Lynæs og 2,5 km fra Hundested Havn. Der er 10 minutters gang til Vibehus Station.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Hundested Havnehytter

Basic hytter på havnen
Her bor du i små enkle hytter på havnen. Beliggenheden kan ikke være mere central, men der er ikke meget privatliv. Hytterne har køkken, terrasse og plads til fire personer.

Der er elvarme, og hytterne er isolerede og har termoruder. Hundested Havnehytter har fælles baderum og sengelinned kan lejes eller medbringes.

Se billeder og aktuelle priser her >

 

Kort over Hundested og Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *