Charlies Café & Steakhouse

Med topbeliggenhed på Nørregade ved Nordtorvet et stenkast fra Krudtværksmuseet ligger Charlies Café & Steakhouse. Her får du klassisk cafémad som f.eks. burger, pariserbøf og stjerneskud.

Som navnet antyder, så er der også steaks på menukortet. Ribeye og oksemørbrad fås i forskellige størrelser – førstenævnte helt op til 1000 g. Bøfferne serveres med valgfri sauce og kartoffel.

Charlies Café & Steakhouse ligger på det nyrenoverede Nordtorv, der giver nemmere adgang til Krudtværksområdet på den anden side af vejen. Det kommer også Charlies til gode – er vejret til det, kan du spise din mad på torvet, der bestemt er blevet et mere behageligt sted.

Høflig betjening og en fantastisk ribeye. Tilmed er priserne rimelige – jeg kommer igen. Anmeldelse på Tripadvisor

Restauranten serverer brunch fra kl. 10-13, frokostretter fra kl. 10-16 og aftenkortet med de store bøffer gælder fra kl. 17. Der er også et udvalg af børneretter – f.eks. byg-selv-burger.

Der tilbydes primært europæiske vine, og i hanerne finder du øl fra bl.a. Carlsberg, Grimbergen og Jacobsen.

Vi har været forbi Charlies Café & Steakhouse flere gange – et fint mainstream sted, hvor alle kan finde noget de kan lide på menukortet. Restauranten får generelt gode anmeldelser på bl.a. Google og Tripadvisor

Besøg Charlies Café & Steakhouse

Charlies ligger på adressen Nørregade 29D, 3300 Frederiksværk. Se åbningstider og aktuelt menukort på restaurantens hjemmeside. Er I en større gruppe, må bordbestilling anbefales i skolernes sommerferie. Handicapadgang: Spørg • Takeaway: Ja • Vegetarretter: Spørg • Selskaber: Ja

Klar til ferien i Halsnæs?

Når du har booket overnatning i Halsnæs – sommerhus, hotel eller bed & breakfast, kan du finde udstyr til f.eks. camping, cykelferien eller oplevelser i naturen.

Halsnæs har masser af aktiviteter og seværdigheder, men der skal også være tid til hygge og samvær – få forslag til sjov og spil uanset vejret eller hvad med en god bog til ferien?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så kan du se min top 5 i Halsnæs og læse guiderne til Lynæs, Liseleje, Hundested og Frederiksværk. Rigtig god ferie i Halsnæs!

Kort over Halsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *