Lynæs Surfcenter – café & foodtruck

Surfcentret i Lynæs er ikke et spisested i klassisk forstand, men når du har købt din sandwich eller bestilt en burger i food trucken, kan du vælge at sidde inde eller ude og nyde din mad.

Lynæs Surfcenter er mere end surf og er på rekordtid blevet et populært samlingssted. Her kan du få lidt at spise, snuppe en øl eller drink og bare nyde den gode stemning et stenkast fra stranden.

Der er en håndfuld burgere på menukortet i food trucken, og de er aldeles glimrende. Det er prisen også – bestiller du en combo, så får du burger og fritter for 95 kr.

Dejligt sted – kan klart anbefales. Drinks, stemning, placering og mad og drikke. Vi fik burger med pomfritter og drinken Sol over Lynæs. Fantastisk. Anmeldelse på Tripadvisor

Surfcentret er fuld af gode idéer og muligheder. Du kan f.eks. prøve outdoor cooking, hvor du laver din egen mad over åben ild. Alt er købt ind og du følger bare vejledningen – det har aldrig været nemmere at lege vildmand!

Hver tirsdag og torsdag er der fællesspisning, hvor du over et måltid mad kan møde både lokale og turister. Prisen er 75 kr. pr. person, og på surfcentrets hjemmeside kan du se, hvad der er på menuen.

Vi har været forbi Lynæs Surfcenter flere gange. Det er et rigtig hyggeligt sted, hvor kombinationen af chillout, surfmiljø og feriestemning bare er helt i top. Selv har jeg besøgt adskillige strandbarer og beach clubs rundt om i verden, og jeg har altid savnet lignende steder i Danmark. Her er det bare fantastisk at have Lynæs Surfcenter i nærheden.

Besøg Lynæs Surfcenter

Lynæs Surfcenter ligger på adressen Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested. Stedet har også brødudsalg og tilbyder desuden brunch nogle dage. Se meget mere på Lynæs Surfcenters hjemmeside.

I sommermånederne nar bådene er i vandet er der gode parkeringsmuligheder på havnen. Har du lejet sommerhus i St. Karlsminde kan du gå til Lynæs Surfcenter.

lynæs surfcenter
Lynæs Surfcenter er rigtig hyggelig

Kort over Halsnæs

1 tanke om “Lynæs Surfcenter – café & foodtruck

  1. LESTER Indlægs forfatterSvar

    Det er fedt sted det her. var der til DM i kite – supercool!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *