Lynæs Surfcenter – events, chillout og strandbar

Uanset om du er til aktiv ferie, hyggeligt samvær eller en bid mad, så slå et smut forbi Lynæs Surfcenter. Med perfekt beliggenhed direkte ud til Isefjorden er surfcentret blevet et populært samlingssted for både lokale og turister.

Lynæs Surfcenter kombinerer chillout, strandbar og spisested med mulighed for overnatning og aktiviteter som f.eks. sup, kajak og surfing. Lynæs har i årevis været kendt som et rigtig godt surfspot, og tager du dit gear med til den lille strand foran surfcentret, så er der næsten garanti for at møde ligesindede.

Hos Lynæs Surfcenter kan du deltage i en lang række kurser, hvor du får kyndig undervisning af professionelle instruktører. Der tilbydes både kite- og windsurfing på forskellige niveauer, men det lave vand ved stranden gør især stedet perfekt til nybegyndere.

Lynæs Surfcenter er ofte vært ved større arrangementer som DM i Kitesurf, som man afholder i samarbejde med Kitetours. Det ER vandsport, som er omdrejningspunktet, men yoga, sauna og vildmarksbad er andre muligheder for aktiviteter.

Som nævnt fungerer surfcentret også som både strandbar og spisested. Snup en øl, et godt glas vin eller en kølig drink. Vil du spise, så læs mere i indlægget Lynæs Surfcenter – cafe & strandbar.

Selvom du måske ikke selv har lyst til at kaste dig ud i surfing, så slå alligevel et smut forbi Lynæs Surfcenter. Det er altid en oplevelse at følge surferne, men du kan også bare nyde de dejlige omgivelser og muligheden for at snuppe en drinks eller burger.

Besøg Lynæs Surfcenter

Lynæs Surfcenter ligger på adressen Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested. Surfcentret har et omfattende og alsidigt kursus- og aktivitetsprogram, som du finder på deres hjemmeside.

Om sommeren, når bådene er i vandet, er der gode parkeringsmuligheder på havnen. Har du lejet et sommerhus i f.eks. St. Karlsminde, så kan du nemt gå til Lynæs Surfcenter.

 

Kort over Halsnæs

 

Billeder fra Lynæs Surfcenter

lynæs surfcenter
Der er næsten altid surfere på stranden ved surfcentret
Der gøres klar til kitekursus
Til DM i kitesurfing ved Lynæs Surfcenter
Den lavvandede strand ved Lynæs er perfekt til kitesurfing

3 tanker om “Lynæs Surfcenter – events, chillout og strandbar

 1. LESTER Svar

  Det er fedt sted det her. var der til DM i kite – supercool!

 2. Trine Svar

  Et kæmpe aktiv for området. Hvis nogle potentielle besøgende kigger med, så er det her et sted I skal besøge.

  /Trine

 3. Jonsen Svar

  Enig. Et sted man kan tilbringe i timevis. Hverken ungerne eller vi voksne ville hjem fra surfcentret. Vi havde sol og vind – fantastisk at se de dygtige surfere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *