Lynæs Surfcenter

Uanset om du er til aktiv ferie, hyggeligt samvær eller en bid mad, så slå et smut forbi Lynæs Surfcenter. Med perfekt beliggenhed direkte ud til Isefjorden er surfcentret blevet et populært samlingssted for både lokale og turister.

Lynæs Surfcenter kombinerer chillout, strandbar og spisested med mulighed for overnatning og aktiviteter som f.eks. sup, kajak og surfing. Lynæs har i årevis været kendt som et rigtig godt surfspot, og tager du dit gear med til den lille strand foran surfcentret, så er der næsten garanti for at møde ligesindede.

Hos Lynæs Surfcenter kan du deltage i en lang række kurser, hvor du får kyndig undervisning af professionelle instruktører. Der tilbydes både kite- og windsurfing på forskellige niveauer, men det lave vand ved stranden gør især stedet perfekt til nybegyndere.


Book sommerhus i Halsnæs: Se aktuelle kampagner her >


Lynæs Surfcenter er ofte vært ved større arrangementer som DM i Kitesurf, som man afholder i samarbejde med Kitetours. Det ER vandsport, som er omdrejningspunktet, men yoga, sauna og vildmarksbad er andre muligheder for aktiviteter.

Som nævnt fungerer surfcentret også som både strandbar og spisested. Snup en øl, et godt glas vin eller en kølig drink. Vil du spise, så læs mere i indlægget Lynæs Surfcenter – cafe & foodtruck.

Selvom du måske ikke selv har lyst til at kaste dig ud i surfing, så slå alligevel et smut forbi Lynæs Surfcenter. Det er altid en oplevelse at følge surferne, men du kan også bare nyde de dejlige omgivelser og muligheden for at nyde en drinks eller burger.

Besøg Lynæs Surfcenter

Lynæs Surfcenter ligger på adressen Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested. Surfcentret har et omfattende og alsidigt kursus- og aktivitetsprogram, som du finder på deres hjemmeside.

Der er næsten altid surfere på stranden ved surfcentret

Klar til ferien i Halsnæs?

Når du har booket overnatning i Halsnæs – sommerhus, hotel eller bed & breakfast, kan du finde udstyr til f.eks. camping, cykelferien eller oplevelser i naturen.

Halsnæs har masser af aktiviteter og seværdigheder, men der skal også være tid til hygge og samvær – få forslag til sjov og spil uanset vejret eller hvad med en god bog til ferien?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så kan du se min top 5 i Halsnæs og læse guiderne til Lynæs, Liseleje, Hundested og Frederiksværk. Rigtig god ferie i Halsnæs!

Kort over Halsnæs

Der gøres klar til kitekursus
Til DM i kitesurfing ved Lynæs Surfcenter
Den lavvandede strand ved Lynæs er perfekt til kitesurfing

1 tanke om “Lynæs Surfcenter

  1. Trine Indlægs forfatterSvar

    Et kæmpe aktiv for området. Hvis nogle potentielle besøgende kigger med, så er det her et sted I skal besøge.

    /Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *