Restaurant Toldboden i Frederikssund

Restaurant Toldboden i Frederikssund er et af de bedste spisesteder på denne del af Sjælland. Selvom Halsnæs har mange glimrende restauranter, så er Toldboden absolut værd at køre efter.

Her får du lækker mad lavet fra bunden af sæsonens friske råvarer. Køkkenet er moderne og innovativt med nordisk/fransk inspiration. Menukortet skifter jævnligt og indeholder også en tasting-menu på fire eller fem retter. Det er muligt at tilkøbe vinmenu. Frokostmenuen består af bl.a. burger, smørrebrød og flere varme retter.

Igen var vores besøg en dejlig oplevelse. Maden var så lækker og veltilberedt, så vi skal helt sikkert nok komme igen og igen. Anmeldelse på Tripadvisor

Jeg har besøgt Toldboden en del gange og altid fået dejlig mad. Bl.a. en lækker lammeryg, farseret og sprængt unghane og stegte kammuslinger med jordskokkepuré, der bare smagte af mere.

Restauranten ligger perfekt på havnen i Frederikssund få meter fra kajkanten. Der siddepladser inde og ude. Selvom udeområdet er forholdsvis stort, så er det en god idé at reservere bord i sommerperioden, hvor vejret som bekendt kan være omskifteligt.

Besøg Restaurant Toldboden i Frederikssund

Restaurant Toldboden ligger på adressen Færgevej 1A, 3600 Frederikssund. Der er gode parkeringsmuligheder. Du kan se åbningstider, det aktuelle menukort og reservere bord på Toldbodens hjemmeside.

Afstand fra Frederiksværk: 20 km
Afstand fra Liseleje: 26 km
Afstand fra Hundested: 32 km (24 km med færgen fra Sølager til Kulhuse – det tager dog længere tid)

Lækker drink før maden
Køkkenet på Toldboden er moderne
Toldboden byder også på gode kødretter
Sprød lækkerbidsken
En god drink inden middagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *