Krudtværksfestival i Frederiksværk – musik, marked og underholdning

Et af de mest traditionsrige aktiviteter i Halsnæs er Krudtværksfestivalen. Tidligere blev der afholdt to årlige festivals – forår og efterår – men i dag har man valgt kun at holde én festival.

Krudtværksfestivalen finder primært sted på krudtværksområdet, men det er en begivenhed, der samler hele byen. Fra Nørregade (gågaden) og Nordtorvet over vejen til krudtværksområdet, hvor der er musik, underholdning, kræmmermarked og meget meget mere.

Du kan også se en lang række veteranbiler, der nypudsede står på række. Sidst på dagen kåres den flotteste bil! Krudtværksfestivalen har også tradition for at være et slags åbent hus for områdets foreninger. Det kan være dartklubben, fotoklubben, amatørteatret Støbeskeen eller kunstudstilling i Ågalleriet.

Melder sulten sig, så er der pølser, burger og food trucks. Der er selvfølgelig mulighed for at skylle maden ned med en kold fadøl, som du også kan nyde, mens du lytter til livemusik. Udover at gøre gode loppefund, så kan du shoppe f.eks. hudplejeprodukter og hjemmelavede specialiteter

Festivalen er bestemt også for børn. De kan f.eks. opleve cirkus, hoppeborge og flere andre aktiviteter. Børnene vil helt sikkert også synes godt om de varme popcorn og den hjemmelavede is. Krudtværksfestivalen er en rigtig folkefest, der altid tiltrækker mange mennesker.

Dato for Krudtværksfestival 2023: 6. maj. Se mere på festivalens officielle side krudtvaerket.dk, hvor du kan tjekke programmet og eventuelt booke en stand.

Kort over Halsnæs

Billeder fra Krudtværksfestival

Livemusik er også en del af Krudtværksfestivalen – måske i selskab med en kold fadøl
krudtværksfestivalen
Der er mulighed for at gøre et godt loppefund
krudtværksfestival
Et lille udsnit af veteranbilerne
Der er masser af aktiviteter for børnene
Var det noget med en lækker hjemmelavet pølse?
Vikingerne fra Frederikssund er også repræsenteret
Kræmmermarkedet er en stor del af Krudtværksfestivalen
Sjov og hygge på festivalen
Krudtværksfestivalen samler altid mange mennesker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *