København – besøg hovedstaden fra Halsnæs

Selvfølgelig skal du også opleve København, når du besøger Halsnæs. Ok, kommer du fra hovedstaden og er flygtet nordpå til Halsnæs’ smukke natur og dejlige strande, så er dette indlæg ikke for dig.

Kommer du til gengæld fra Fyn, Jylland eller et helt andet sted i provinsen, så læs med her. København har oplevelser til mange dages ferie, men med lidt god vilje kan du sagtens tage på opdagelse i hovedstaden på en dagsudflugt.

Her er det en god idé først at finde ud af, hvordan du kommer ind til København. Det kan du læse mere om nederst på siden, men har du kun én dag, så er det om at prioritere, hvad du vil se og opleve.

På min personlige rejseblog har jeg skrevet en hel del om København. Vil du tilbringe et par dage i hovedstaden, så læs indlægget København på 2 eller 3 dage – det skal du opleve.

Og så kan du ellers tjekke disse indlæg ud for at vælge, hvad du vil opleve i København uanset om du tager en dagsudflugt eller vil bruge nogle dage i hovedstaden.

/ Et besøg på Christiansborg
/ Gadens Stemmer – en anderledes byvandring i København
/ Havnerundfarten – Københavns set fra vandsiden
/ Tre gode madsteder i København

/ Christian 4.s København
/ Christianshavn – Københavns hyggeligste bydel
/ Det nye Københavns Museum
/ Rosenborg Slot – Christian 4.s yndlingsslot
/ Gratis oplevelser i København
/ 8 anderledes steder i København
/ En tur rundt på Frederiksberg

Besøg København fra Halsnæs

Du har sikkert allerede hørt det: parkering i København koster kassen. Alligevel vil jeg anbefale dig at tage bilen ind til hovedstaden.

Og hvorfor så det spørger du måske. Jo, offentlig transport er bare endnu dyrere. Er I en familie på to voksne og to børn, så koster en tur fra Frederiksværk Station til København og retur ca. 420 kr. Jo, du læste rigtigt.

Det er muligt, at den samlede pris vil være en anelse dyrere, hvis I kører og vælger at sætte bilen i en parkeringskælder. Til gengæld går det hurtigere med bilen og I har den fulde frihed til at køre frem og tilbage, som det passer jer.

Afstand fra Frederiksværk: 55 km
Afstand fra Liseleje: 61 km
Afstand fra Hundested: 67 km

Du kan booke hotel i København her eller se efter pakketilbud hos Risskov Bilferie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *