Langt de fleste, det holder ferie i Halsnæs lejer et sommerhus. Uanset størrelse og beliggenhed, så kan du med stor sandsynlighed finde det perfekte hus til din ferie hos Dancenter eller luksushuse.dk.

Halsnæs har også en stribe campingpladser – f.eks. Byaasgaard Camping, Liseleje Camping og Frederiksværk Camping. Har du ikke egen vogn, så kan flere af campingpladserne også tilbyde hytter og telte – et godt og anderledes alternativ til sommerhuset, der ofte kun udlejes for en uge af gangen i højsæsonen

Det kan du læse mere om herunder, hvor du også finder et omfattende udvalg af andre overnatningssteder som f.eks. kroer, hoteller og bed & breakfast. Find alle stederne på kortet nederst på siden.

Overnatning i Frederiksværk

Langt de fleste turister i Halsnæs lejer et sommerhus i f.eks. Melby, Asserbo eller Liseleje, men der er også et par muligheder for overnatning, hvis du vil bo centralt i Frederiksværk.

Nordsjællands Ferieboliger (hotellejligheder)

Nordsjællands Ferieboliger råder over 12 nye og moderne lejligheder centralt i Frederiksværk. Lejlighederne har plads til max. 3 personer. Ferieboligerne får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster. På Kirkegade 15, 3300 Frederiksværk. Se billeder og aktuelle priser på Nordsjællands Ferieboliger.

Hotel Frederiksværk

Byhotel i en gammel charmerende bygning med både enkeltværelser og dobbeltværelser. Gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Hotellet har bl.a. restaurant og en hyggelig gårdhave. På Torvet 6, 3300 Frederiksværk. Se billeder og aktuelle priser for Hotel Frederiksværk.

K1 Classensgade

Nyistandsat 2-værelses lejlighed (plads til 4 personer) 100 meter fra stationen. Lejligheden er fuldt udstyret med bl.a. køkken og vaskemaskine. Gode parkeringsmuligheder. På Classensgade 4, 3300 Frederiksværk. Se billeder og aktuelle priser på K1 Classensgade.

Danhostel Frederiksværk

Her finder du hytter, værelser og bungalows i forskellige størrelser – I kan bo helt op til otte personer sammen. Vælg mellem privat eller fælles badeværelse. Danhostel ligger i forbindelse med Frederiksværk Camping. På Strandgade 30, 3300 Frederiksværk. Se billeder og aktuelle priser for Danhostel Frederiksværk.

Overnatning i Hundested

Du kan booke sommerhuse i Hundested her, men vil du bo i eller tæt på byen, så se nærmere på nedenstående muligheder.

Hundested Bed & Breakfast

Klassisk kro, der nu er omdannet til bed & breakfast. Stedet har 34 værelser – du kan vælge mellem enkelt- eller dobbeltværelse. Her er bl.a. restaurant og en hyggelig gårdhave – morgenmad kan tilkøbes. God beliggenhed ved havnen og få minutters gang fra strand og station. På Nørregade 10, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser for Hundested Bed & Breakfast.

Bergliot Bed & Breakfast

Populært bed & breakfast, der roses for sin gæstfrihed og gode morgenmad. Stedet har en dejlig have og ligger i rolige omgivelser ca. 1,5 km fra Lynæs Havn og 2,5 km fra Hundested Havn. Der er 10 minutters gang til Vibehus Station. På Frederiksværksvej 79B, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser for Bergliot Bed & Breakfast.

The Loft (lejlighed)

Indrettet i et gammelt bondehus ligger The Loft, hvor du kan bo i studiolejlighed med lille køkken og privat bad og toilet. Der er plads til tre personer i lejligheden. The Loft ligger ca. 1 km fra Lynæs Havn og 1,8 km fra Hundested Havn. Se billeder og aktuelle priser på The Loft.

Fuglevænget (lejlighed)

Ca. 10 minutters gang fra Hundested Havn har du mulighed for at bo i 2-værelses lejlighed med plads til fire personer. Lejligheden er fuldt udstyret med bl.a. køkken og vaskemaskine. Stedet roses af tidligere gæster for det venlige værtspar, der tager imod med åbne arme. På Ll. Karlsmindevej 39, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Fuglevænget.

Hundested Havnehytter

Små enkle hytter på havnen. Centralt beliggende, men ikke meget privatliv. Hytterne har køkken, terrasse og plads til fire personer. På Nordre Beddingsvej 8, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser for Hundested Havnehytter.

Liseleje Badehotel ligger et stenkast fra stranden

Overnatning i Liseleje

Den tid er forbi hvor Liseleje havde et større udvalg af hoteller og pensionater, og der er kun få muligheder, hvis du ikke vil leje et sommerhus. Dem er der til gengæld tusindvis af i området omkring Liseleje, Melby og Asserbo – en stor del af dem kan lejes og uanset om du vil bo et stenkast fra stranden eller ønsker et kæmpehus med plads til flere generationer, så kan du få det her. Se mere hos f.eks. Dancenter.

Liseleje Badehotel

Det lille badehotel centralt i Liseleje ligger blot et par hundrede meter fra stranden. Her kan du få værelser med privat eller fælles badeværelse. Badehotellet har en hyggelig have, og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad. På Liselejevej 62, 3360 Liseleje. Se billeder og aktuelle priser på Liseleje Badehotel.

Liseleje Camping

Campingpladsen, der ligger tæt på Melby og ca. 1,5 km fra Liseleje, udlejer også hytter med plads til fire personer. Hytterne har terrasse og lille køkken. På Lindebjergvej 13, 3370 Melby. Se billeder og aktuelle priser på Liseleje Camping.

Overnatning i Lynæs

De fleste turister ankommer til Lynæs i båd, men er du ikke sejler, kan du leje et sommerhus i nærheden. Alternativet er bed & breakfast, hoteller og shelters, men udvalget er naturligvis begrænset i så lille en by.

Lynæs Hotel

Den gamle Lynæs Kro er omdannet til et moderne overnatningssted, der fint følger med den udvikling byen er i gang med. Det nye Lynæs Hotel får gode anmeldelser og roses især for den gode service og den lækre morgenmad. Hotellet ligger ca. 300 meter fra Lynæs Havn. På Frederiksværkvej 6, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Lynæs Hotel.

The White House Bed & Breakfast

Beliggende i et charmerende stråtækt hus kun 400 meter fra Lynæs Havn tilbyder The White House b&b moderne værelser med havudsigt og delt tekøkken, badeværelse og opholdsområde. Der serveres ikke morgenmad. Gratis parkering på stedet. På Frederiksværkvej 15, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på The White House B&B.

Lynæs Surfcenter

Her kan du bo i såkaldt surfshacks – meget små hytter, hvor sengen fylder det meste. Det er ikke for alle og enhver, men til gengæld bor du kun 100 meter fra havet og har mulighed for en lidt anderledes oplevelse. Bad og toilet er fælles. Et cool sted, hvor du ikke behøver at være surfer for at booke hytterne. På Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Lynæs Surfcenter.

Store Karl Strandgård

Er I en familie eller en gruppe venner kunne Store Karl Strandgård være noget for jer. Her kan I bo op til fem personer sammen i fint udstyrede værelser. stedet har også sovesale. Store Karl Strandgård ligger med smuk udsigt over fjorden ca. 2 km fra Lynæs Havn. På Store Karlsmindevej 86, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Store Karl Strandgård.

Andre steder i Halsnæs

Ølsted Kro

I byen Ølsted kan du booke et værelse på den hyggelige kro, der ligger få minutters gang fra stationen og ca fem km fra Frederiksværk. Alle værelserne har eget bad og fladskærms-tv. Kroens restaurant er glimrende og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad. På Hovedgaden 16, 3310 Ølsted. Se billeder og aktuelle priser på Ølsted Kro.

Strandsegård Ferielejligheder

Strandsegård tilbyder syv moderne ferielejligheder i forskellige størrelser. De har privat badeværelse og fuldt udstyret køkken med køkkengrej. Strandsegård Ferielejligheder ligger tæt på Roskilde Fjord og ca. 8 km fra Frederiksværk. Stedet får rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster. På Strandsegårdsvej 1, 3310 Ølsted. Se billeder og aktuelle priser på Strandsegård Ferielejligheder.

Røjlegården

På Røjlegården i Torup kan du bo på værelse eller i skurvogn. Førstnævnte har to enkeltsenge og adgang til bad, toilet og tekøkken. Skurvognen er nyrestaureret med adgang til bad og toilet. Her skal I selv medbringe sengelinned. På Torupvejen 98, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Røjegården.

Byaasgaard Camping

Ud til Roskilde Fjord mellem Frederiksværk og Hundested ligger Byaasgaard Camping. Her kan du tage på traditionel campingferie, men du kan også booke en hytte eller et charmerende telt i første række ned til fjorden. På Amtsvejen 340, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Byaasgaard Camping.

Sølager Strand Camping

Også Sølager Camping tilbyder hytter, hvor I kan bo op til fire personer sammen. Hytterne har et lille køkken og eget bad og toilet. Sølager Strand Camping ligger naturskønt ud til Roskilde Fjord ca. to km vest for Lynæs. På Kulhusvej 2, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Sølager Strand Camping.

Rosenholm Camping

Tæt på Hundested med 1,5 km til både Kattegat og Roskilde Fjord, ligger Rosenholm Camping, der også har hytter. Det er en større campingplads med mange aktiviteter for børnene. På Torpmaglevejen 35, 3390 Hundested. Se billeder og aktuelle priser på Rosenholm Camping.

Kort over Halsnæs

2 tanker om “Overnatningssteder i Halsnæs

    • Avatar photo
      Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

      Hej Herman. Nej, desværre ikke – det er virkelig småt med hoteller i Halsnæs. Mange hilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *