Jul på Den Gamle Havn

I 2020 blev der første gang afholdt Jul På Den Gamle Havn i Hundested. Igen i 2022 er der sørget for julestemning, hvor det især er på Kajgaden, det foregår.

Over tre weekender i december afholdes der Jul i Kajgaden, der ikke er et marked i traditionel forstand, men en blanding af eksisterende forretninger og pop-up stader.

Åbningstider 2022

3. og 4. december: Kl. –
10. og 11. december: Kl. –
17. og 18. december: Kl. –

Der vil desuden være åbent til kl. 20 torsdag 8., 15. og 22. december.

Jul på Den Gamle Havn – Kunst og lækkerier

På Hundested Havn ligger en lang række gallerier og butikker med kunsthåndværk, der har åbent i juleweekenderne. I X-porten, havnens største kunsthus, har der tidligere været fyldt op med bl.a. nisserier, uldklæder, keramik og fine træsmykker.

Hvilke stader, der er med i Jul På Den Gamle Havn varierer, men der vil sandsynligvis være mulighed for at shoppe bl.a. øl, vin, snaps, likør og mjød. Flere end 40 forskellige butikker, stader, gallerier og udstillere sørger for hygge, shopping og god stemning.

Husk, at Hundested har en stribe rigtig gode spisesteder, der er et besøg værd. Du kan læse mere om Hundested i guiden.

Kort over Halsnæs

Der er masser af kvalitetsvarer på havnen

2 tanker om “Jul på Den Gamle Havn

 1. Maria Svar

  Det ville være godt med åbnings og Lukketider. Vi overvejer at droppe det fordi vi ikke vil risikere at der er lukket når vi kommer.

  • Avatar photo
   Mit Halsnæs Indlægs forfatterSvar

   Hej Maria. Ja, det ville være rart hvis der blev meldt noget officielt ud – det ville uden tvivl give flere besøgende til det gode initiativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *