Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus hundested

 
Søg område: Hundested
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1 feriebolig.

Sommerhus hundested

At være i sommerhus i Hundested giver mulighed for at nyde den storslåede danske kystlinje med smukke strande og natur. Området byder på lokal kultur, historie og kunsthåndværk, hvilket giver en autentisk oplevelse af Danmark. At trække sig tilbage til et sommerhus her giver en perfekt flugt fra hverdagens stress og travlhed, hvor man kan finde ro, fordybelse og nærvær med sine nærmeste.

Læs mere om Hundested

Top-attraktioner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • Sommerhus Hundested

    At være i sommerhus i Hundested er en ægte fornøjelse, da man kan nyde den storslåede danske kystlinje med smukke strande og betagende natur, som er kendetegnende for Nordøstsjælland.

    Samtidig er området rigt på lokal kultur, historie og kunsthåndværk, som tilbyder en autentisk oplevelse af Danmark. Den ro og fred man finder her, væk fra hverdagens stress og jag, giver mulighed for fordybelse og kvalitetstid med familie og venner. Det er i det hele taget en god idé at booke sommerhus i Hundested.

    I sommerhus i Hundested - hvad skal du se?

    Hundested, beliggende på det nordlige Sjælland, er en charmerende by med en rig maritim historie og en stærk forbindelse til havet. Her er nogle af de mange attraktioner og oplevelser i og omkring Hundested:

    Dette er blot et udvalg af de mange oplevelser, man kan finde i Hundested og omegn. Det kombinerer det bedste af både kultur, historie og naturskønne omgivelser.

    Oplev Sjælland, Lolland og Falster fra sommerhus i Hundested

    Sjælland kan som destination meget mere end bare København. Her finder du både store naturområder, dejlige badestrande og flere velkendte attraktioner, der er optaget på UNSECOs liste over Verdensarv. På vej mod Lolland og Falster kan du gøre stop på Møn og gå tur ved Møns Klint.

    For børnene og familiens barnlige sjæle byder Sjælland også på finder attraktioner. Læg vejen forbi BonBon-land, hvor du kan tage ture i parkens mange forlystelser. Eller kommer tættere på dyrene i Knuthenborg Safaripark på Lolland. På Lolland i De Lollandske Alper kan du også se den unikke skulptur Dodekalitten.

    Rabat på attraktioner med DanCenter

    Lej sommerhus i Hundested med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks største attraktioner. Du får blandt andet rabat på tre af de mest kendte forlystelsesparker Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

    Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat hos her.

    Sommerhusudlejning i Hundested med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning Hundested styres fra lokalkontoret i Gilleleje. Det er også her, hvor du får udleveret nøglen til sommerhuset. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Hundested og resten af Danmark.

    Når du leder efter sommerhus til leje i Hundested, står DanCenter for udlejningen af et mindre antal sommerhuse i Hundested. Du finder noget for enhver smag, uanset om du er på jagt efter et stort sommerhus med plads til hele familien, kort afstand til stranden eller et sommerhus med spabad og sauna.

    Lej sommerhus til din ferie med DanCenter, og få mulighed for at tage kæledyret med på ferie. I de fleste af vores sommerhuse er husdyr tilladt, og du kan have op til 2 kæledyr med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret med i sommerhus her.

    Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, hvor du bliver opdateret om tilbud og konkurrencer. Ligesom du får inspiration til sommerhusområder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Hundested

    Hundested ligger ved flere af Nordsjællands mest populære sommerhusdestinationer. Hvis du vil leje sommerhus ved en større ferieby, kan du leje sommerhus i Tisvildeleje, Liseleje, Dronningmølle eller et sommerhus i Gilleleje nær Gilleleje strand.

    I Nordsjælland kan du også leje sommerhus i Hornbæk, der ligger tættere på Helsingør. Vil du lidt længere væk, kan du leje sommerhus i Kulhuse, der ligger mellem Isefjord og Roskilde Fjord. Det kan også være værd at besøge Vejby Strand.

    Hvis du skal have hele familien med i sommerhus, kan du med fordel leje et stort sommerhus, hvor der er plads til både familie og venner. Vil du kræse lidt for din familie og venner kan du leje et luksussommerhus.

    Nogle gange er en uges ferie bare ikke nok. Hos DanCenter kan du sagtens langtidsleje sommerhus, hvis du går med planer om at skal renovere din bolig eller måske står mellem to boliger.

    Book feriebolig med Danland Feriecenter

    Find et godt alternativ til sommerhus Hundested. Danland Feriecenter Gilleleje byder både på indendørs og udendørs pool, hvor hele familien kan få flere timer til at gå. I nærheden af feriecentret findes Tinkerup Strand, der er oplagt til gåture og når der skal bygges sandslotte eller bades.

    Danland Feriecenter har ikke to ens feriecentre - både udvalget af fællesfaciliteter og ferieboligerne er forskellige. Nogle feriecentre har separate ferieboliger fordelt på feriecentrets område, mens andre har ferielejligheder. Dermed er en feriebolig et godt alternativ til sommerhus Hundested.

    Spørgsmål og svar omkring Hundested

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke aktiviteter kan jeg lave ved Hundested?

    Ved Hundested er der mange muligheder for aktiviteter, både for dem, der søger afslapning ved vandet og for dem, der ønsker en mere aktiv ferie. Her er nogle aktiviteter, du kan overveje:

    • Strandaktiviteter: Tag en svømmetur, solbad, byg sandslotte eller prøv windsurfing og kitesurfing ved Lynæs Strand.
    • Fiskeri: Prøv lystfiskeri fra kysten eller tag på en arrangeret fisketur fra Hundested Havn.
    • Vandreture: Der er flere vandreruter i området, hvor du kan nyde den smukke natur og kystlinje.
    • Cykling: Medbring din cykel og udforsk de smukke landskaber og kyststrækninger rundt om Hundested.
    • Sejlads: Lej en båd eller tag på en sejltur fra Hundested Havn for at opleve kysten fra vandsiden.
    • Kunst og Håndværk: Besøg lokale kunstnere og håndværkere, der ofte åbner deres værksteder for besøgende.
    • Kulinariske Oplevelser: Prøv lokale specialiteter i de mange restauranter og caféer, og besøg også de lokale mikrobryggerier for at smage på unikt, lokalt bryggede øl.
    • Dykning: For de eventyrlystne er der muligheder for dykning i området, hvor du kan udforske det marine liv i Øresund.
    • Besøg Knud Rasmussens Hus: Ud over at være et museum, er der også mulighed for at deltage i særlige arrangementer og workshops.
    • Deltag i lokale begivenheder: Hold øje med lokale festivaler, markeder og begivenheder, der ofte finder sted i Hundested, såsom Hundesteds Sandskulpturfestival.

    Hundested og dens omgivelser tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der kan tilpasses forskellige interesser og energiniveauer. Uanset om du er til aktiv rekreation eller mere afslappede oplevelser, er der noget for enhver smag i dette smukke område af Danmark.

    Kan jeg leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Du kan sagtens forkæle hele familien og vennerne med en weekend eller miniferie i sommerhus. Hos DanCenter skal et sommerhus ikke nødvendigvis lejes i en hel uge. Du kan leje sommerhus i en weekend, miniferie, en uge eller eventuelt flere uger.

    Der er et dog et minimum på 2 nætter, mens der i højsæsonen kan være et minimum på 5 nætter.